Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rysica - szczęściarz ci sie trafili dowcipny
w Multi Multi jest wieksze prawdopodobienstwoNiech zmieni gre...
Alijenka - jak cukier???? mi sie chyba stabilizuje.

naprawdę jest na tyle źle, nie oszukuję...Na dodatek nie uwierzycie - mąż wygrał ZNOWU !!! bilety z Esce ROCKOn to u nich co chwila coś wygrywa!!! Tym razem Orange Warsaw Festival!!! Kuź*a a mnie tam nie będzie a jest LINKIN PARK!!!!
Tyle festivali mnie w tej końcówce ciąży omija, że szok!!!
Orange Warsaw Festival 2012
Na dodatek nie uwierzycie - mąż wygrał ZNOWU !!! bilety z Esce ROCKOn to u nich co chwila coś wygrywa!!! Tym razem Orange Warsaw Festival!!! Kuź*a a mnie tam nie będzie a jest LINKIN PARK!!!!

ale szczęściarz!!! ja w sumie od trzech lat zamierzam się wybrać tylko zawsze coś... dwa lata temu operacja jednego biodra, rok temu drugiego, no a teraz brzuszek :-)Witaj w klubie, ja też 3 tygodniei też mam dość!!!
Na dodatek nie uwierzycie - mąż wygrał ZNOWU !!! bilety z Esce ROCKOn to u nich co chwila coś wygrywa!!! Tym razem Orange Warsaw Festival!!! Kuź*a a mnie tam nie będzie a jest LINKIN PARK!!!!
Aylin - gra w lotto, ale ciągle 3kę trafia, nic więcej, ale za to za każdym prawie razem....
Na dodatek płytkę chciał wygrać, wysłał jak się zaczynała piosenka, a tu jedna się skończyła i druga zaczęła i do niego zadzwonił Wendro, że gratuluje bilecików, no i oczywiście na antenie był, i powiedział, że niestety żona z nim nie pójdzie, bo by trzeba było 1,5 biletu dla mnie i coś, żeby mi brzucha nie zgnietli![]()
mam kryzys!!!!!!! co chwile ktos dzwoni i pyta "jak tam"ja pier.... jak zaczne rodzic to napisze wszystkim, niech mi juz daja spokoj! tata dzwoni codziennie, tesciowa co drugi dzien do tego codziennie ktos z pracy. ile mozna mowic jeszcze nie!?!?
macie cos takiego ze jak wstajecie to wam leci woda? mi prawie za kazdym razem chwile po wstaniu juz od dwoch dni leci. i to jest zazwyczaj taka woda przezroczysta, nie sluz. nie wiem czy mi sie wody sacza? moze powinnam jechac na IP![]()
A skąd mam to wiedzieć??Ninuszka - a być możeTo ja Twojego męża słyszałam na antenie!!! Ale fuksiaszja niestety nie poluje bo co mi z tych biletów a znajomych wysyłać nie bede
W niedziele wybierałam zdjęcia do wywołania i tak sobie przypomniałam że w tamtym roku byłam na koncercie Ozziego Osbourne'a, potem Illusion (nie wiedziałam ze w ciąży jestem i whisky piłam żeby sie uspokoić bo felgę rozwaliłam - prawa jazdy nie miałam) i Coma Symfonicznie, miałam jechać na Judas Priest ale sobie odpuściałam a w tym roku?
Na Gun's and Roses już biletów nie ma
![]()
JA mimo operacji kostki jeździłam ;P Ale jak już mogłam chociaż kuśtykać, byłam m.in. na IRA i Carrion w Stodole (alustycznie) i siedziałam sobie na balkonieNo nie wierzę!!!!ale szczęściarz!!! ja w sumie od trzech lat zamierzam się wybrać tylko zawsze coś... dwa lata temu operacja jednego biodra, rok temu drugiego, no a teraz brzuszek :-)
A za rok nie wiem, czy będę mieszkać w Wawie...choć zawsze to może być dobry pretekst na odwiedziny rodziny;-)
do mnie nikt nie dzwoni z pytaniem - czy już?
Pytają jak ja się czuję i to jest upierdliwe strasznie![]()
Rysica idź do męża powiedz, że jest sadystąPo co dzwonił? hehe
Ja na ostatnim koncercie byłam dzień przed zrobieniem testu ciążowego. Był to koncert Behemota z Nergalem na czele i był cudny - wytrzymałam do końca :>