KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Już sama nie wiem co robić...jechać czy czekać aż zwariuję?
jak tam Twoje skurcze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już sama nie wiem co robić...jechać czy czekać aż zwariuję?
My po lekarzu i KTG!
Mały śpiący jak zawsze ale KTG w normie. Lekarz zbadał - żadnych zmian.
Jak do poniedziałku nie urodzę to ostatnie KTG, badanko i do szpitala, albo w poniedziałek albo we wtorek z samego rana!
A ja mam pytanie: ile trwają formalności przed próbą wywołania? Myślę o przyjęciu, badaniach? Bo coś mi się obiło, że czasem nawet dwa dni trwa nim podłączą przyspieszacze? Więc jeśli tyle + ewentualne czekanie na reakcję to chyba wolę iść już w pon popołudniu bo jest szansa, że na weekend byśmy wyszli... Więc jeśli ktoś coś wie to proszę o informację :-(
Mój lekarz jak go spytałam powiedział: dowie się Pani wszystkiego na oddziale!!!Beznadzieja!
No! A ja do 14 odpoczywam i ruszam do nowego mieszkania - dziś wielki dzień: przywożą wszystkie meble!![]()
Trzymam trzymam i jeszcze kopa wirturalnego:-)Wrocilam od poloznej bo mialam wizyte umowiona juz 2 tyg temu i mialam juz nie isc ale pomyslalam, ze lepiej niech sprawdzi i moze powie jak to przyspieszyc.
I teraz wybieram sie do szpitala bo wyslala mnie na monitoring KTG i ewentualny masaz zeby szybciej poszlo. Nie chciala robic w gabinecie bo jak by sie cos ruszylo to lepiej na miejszu w szpitalu.
Prosze o kciuki zebym juz sama z tamtad nie wyszla![]()
Skurcze 8-9min cd....
Witam, ale tu sie dzieje wow! Dziewczyny trzymam kciuki!!
My po nieprzespanej nocce;-( misiu mial i nadal ma zaparcia...niby pruta...ale prezy sie i płacze przy tym strasznie no i kupy nie ma. Próbowalismy termometru w pupke, espumisanu w kropelkach, cieplego okladu na brzuszEk, masowania i nic ;-( nie wiem już co poczac;-(
dzisiaj sobie już na dużo pozwoliłam i wczoraj wieczorem. Na kolacje zjadłam chłodnik (sklepowy) z ziemniakami a na śniadanie kanapki z wędliną ogórkiem pomidorem i rzodkiewką, oczywiście w małych ilościach.. ale teraz obserwuję dziecko i zobaczymy może będzie wszystko ok) puki co po chłodniku nic się nie dzieje małemu więc czekam aż śniadanie wejdzie do mleka ..
![]()
Witam, ale tu sie dzieje wow! Dziewczyny trzymam kciuki!!
My po nieprzespanej nocce;-( misiu mial i nadal ma zaparcia...niby pruta...ale prezy sie i płacze przy tym strasznie no i kupy nie ma. Próbowalismy termometru w pupke, espumisanu w kropelkach, cieplego okladu na brzuszEk, masowania i nic ;-( nie wiem już co poczac;-(
Kamila wprowadzaj nowe rano - masz wtedy cały dzień na obserwacje i jest szansa ze nawet jak po czyms bedzie ci płakał to do nocy przejdzie.
sab simplex podobno działa lub ten nasz bobotic. Albo stara dobra herbatka z kopru
Widziałam całe zdjęcie i to jest po prostu straszne.....