reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dzieki za opinie. Kiecka kupiona. Bede miala co zalozyc tez na chrzciny bo planujemy w sierpniu robic.

Szymus juz wykapany spi w lozeczku to i ja dolaczam do niego.
Dobrej nocki zycze!

reklama
dziewczyny- pisałam już na ogólnym, ale chyba przegapiłyscie. Przechodziłam ropiejace oczko jak zajmowalam sie dzieckiem kuzynki. Bylam nawet u ordynatora okulistyki na konsultacji. Stwierdził niedrożnosc kanalika, kazal przemywac sola i masowac wewnetrzny kacik, ujscie lez. Naprawde pomoglo...

a zółtaczką tylko my walczymy?

Ile Wasze dzieci spią? Codziennie tak samo?
Moj aratylko na jedzenie się budzi, ze 2 razy dziennie sobie polezy i popatrzy do 30 min i dalej w kimę.

Hej,
jesteśmy od popoludnia w domku, Wojtuś grzeczny. Kuba Nim zachwycony jak na razie, odezwe sie jak to wszystko ogarnę:tak::-) nie dam rady teraz nadrobić, wrzuce jeszcze fotkę Małego.

CZY MOGE POPROSIC KOGOS O POPAWIENIE DATY W "LISCIE ROZPAKOWANYCH MAM" ???

BO MAM WPISANE 6.06 A NIE 5.06 ;-)

To kto jeszcze nie urodził???

Avo- żółtaczkę mój Julek ma do dziś:szok:, ale już mu ładnie schodzi. Jak tylko jest ładna pogoda to funduję mu fototerapię przez okno:tak:

Co do spacerów to ja przez pierwsze 2 tyg. miałam zakaz spacerów i ograniczenie liczby gości:tak:i się tego trzymałam. No ale my byliśmy w innej sytuacji. Ostatnio gadałam w położną i ona mi powiedziała, że w domu dziecko się spotyka z większą ilością bakterii niż na dworze więc przebywanie na zewnątrz jest wskazane.

Jak wychodzicie z domu na kilka godzin? Moja głodzilla nie dałaby rady bez cycka, a odciąganie zarzuciłam... Dla mnie max 2,5h potem jest darcie się.

Ponawiam pytanie o chusty? Używała któraś? Warto kupować?

karmienie w nocy to dla mnie przegiecie... zasypiam na siedzaco...
weszlam wczoraj na wage i zostalo mi 7 na plus, 10 sie zgubilo :-)
obejrzalam tez ranee i troche siemartwie bo mam taka gulke w jednym miejscu na linii ciecia. tam
pod skora jakby centymetr srednicy. co to jest?!

buziak doskonale cie rozumiem z tym porodem sn. mi sie tez odechcialo. drugie bede chciala tyko przez cc...

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry z wieczora i rana nic się nie zmieniło jedynie brzuch opadł tak że mogę talerz postawić na nim jak stolik więc moze jednak ruszy.:-)

hej
u mnie też nadal nic sie nie dzieje. wieczorami mały tak się wierci, że ruszać się nie mogę. acha i od kilku dni też zauważyłam zwiększoną ilość bąków, bez względu na to co zjadłam .... wieczorami prukam i prukam i uciekam od mojego M., bo nie wiem czy by przeżył :-)
Ja miałam wczoraj nalot bąków i gazów :tak::-D:szok::-):cool2: moze sobie wyprukamy nasze dzieci

Nie dla indukcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry