reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

melduję się Dziewczęta.

Na wstepie chcialabym napisać, że podziwiam Kamilę za toże sama sobie daje radę z dwójką:)
Dwa- czytam regularnie, ale juz brak czasu na pisanie:)

Co do karmienia to moja drze się co godzinę, dwie- mam dosyć- jestem niewyspana:(a smoka wypluwa:(
Co do zachłystywania- to moja tez za szybko pije i często zaczyna charczeć.

Kamila współczuję sytuacji- ja takie przerabiałam z Lilą:(

a ja mam cały czas mega delikatne mrowienia w stopach, głowa mnie pobolewa codziennie i do tego to uczucie przechodzącego zimna i gęsiej skóry:( Zacyznam sie bac ze to coś neurologicznego:( A moze za bardzo się skupiam na sobie...nie wiem sama......

Pozdrawiam Was Wszytskie serdecznie i przesyłam Buziaki dla WAs i Maluchów:)

Ostatnia edycja:
reklama
No hej,

ale miałam nerwa po wczorajszym meczu, no masakra :no: A dzisiaj spędziliśmy trochę czasu na działce i nie wiem czy to od tego dotlenienia, ale strasznie chce mi się spać :confused2:

Kamila
współczuję akcji z Milankiem, a powiedz zanim zaczęłaś nim potrząsać jak się zakrztusił, to co robiłaś? Jakie czynności? Ciekawa jestem jak się wtedy zachować...

Rysica bardzo fajne fotki z klimatem :tak:

AVO
fajnie, że się odezwałaś :) A te mrowienia i bóle to nie od cc i znieczulenia? Czytałam, że np. po zzo przez jakiś czas może boleć głowa, może podobnie jest ze znieczuleniem do cc ...

Dodali: "to były czasy".
Pytam co to znaczy
"No tak sie mowi na czas kiedy cos było kedys.. Jak ty umrzesz to tez Ciebedziemy miło wspominac"

Leję :-D:-D:-D

AVO ja też myśle że to od znieczulenia do CC.
Ja po ZZO nie mialam zadnych objawów, ale np. przez karmienie piersią miałam straszne napady zimna zwłaszcza w nocy, telepały mną dreszcze, stopy lodowate. I mimo, ze mam dobry wzrok to ok 2 tygodnie po proodzie zaczęłam nieostro widzieć, to się utrzymywało ok 3 miesiace. Tearz zaczynam mieć to samo, znajoma okulistka mówiła ze tak może byc przy karmieniu, jakieś odwodnienie soczewki czy coś takiego..

Melduję się i ja nadal w dwupaczku, co oczywiście niezbyt mnie cieszy;/;/
Gratuluję nowym mamom;) Asik widzisz u Ciebie to były objawy porodu, u mnie nie koniecznie;(
Słuchajcie ja to mam taki jakby dylemat. Od początku ciązy miałam wpisane w karcie ciązy na drugiej stronie,że data porodu to 17.06.2012 czyli jakby dzis, a na ostatniej wizycue lekarka wpisała mi na frontowej stronie 20 czerwiec jako termin porodu. I prawdę mówiąc- zgłupiałąm. Ja mam dzis mega opuchnięte nogi- nie wiem od czego, bo ani dzis gorąco, ani sie nie przemęczyłam...Brzuch boli jak na okres, kłucie w kroczu mam niezmierne i absolutnie nie mogę leżeć, do tego biegunka;(..ale co z tego...chyba zaraz pójdę do wanny się rzucę..ale wiecie- ja się autentycznie zaczynam bać, że przegapię poród;(

ja też się melduję w dwupaku, sernik zjedzony, jeszcze do domu mi mama zapakowała :D na nic nie mam siły, oglądam Żelusia (Ronaldo) i kumpli czyli mecz Portugalii z Holandią.

Jutro wizyta u gin, postaram się ją namówić na masaż szyjki ;P

Melduje sie wieczorowo. Malutka przespala caly dzien, cyca jej musialam wpychac na spiocha. Ja jeszcze nie spalam od wczoraj rana, calonocny porod a dzisiejszy dzien pelen wrazen i gosci. Na nieszczescie nie moich tylko moich sasiadek zza parawanow,a mam ich 3 i cale rodziny do nich poprzychodzily myslalam ze ochu....je,oka nie zmruzylam. Teraz okladam sie tantum rosa bo krocze popekane i pozszywane boli i klade do szpitalnego wyrka.
Niezapominajka Ty nastepna,ja wczoraj mialam to samo,a przede wszystkim biegunke

Chwilka, no właśnie, Mamina, czy Ty nie zapierałaś się wczoraj rękoma i nogami, że nie rodzisz bo mecz musisz obejrzeć? Czy to była esperanza bo już się pogubiłam?!?!?! ;P

MAMINA GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dobry z wieczora i ranan
Mamina o kim piszesz??? Sunshine Carla Asik????

Melduje sie wieczorowo. Malutka przespala caly dzien, cyca jej musialam wpychac na spiocha. Ja jeszcze nie spalam od wczoraj rana, calonocny porod a dzisiejszy dzien pelen wrazen i gosci. Na nieszczescie nie moich tylko moich sasiadek zza parawanow,a mam ich 3 i cale rodziny do nich poprzychodzily myslalam ze ochu....je,oka nie zmruzylam. Teraz okladam sie tantum rosa bo krocze popekane i pozszywane boli i klade do szpitalnego wyrka.
Niezapominajka Ty nastepna,ja wczoraj mialam to samo,a przede wszystkim biegunke

Dziś 40 i 7 dni 41 .....coś w kręgosłupku pobolewa i nic więcej ...czekamy chyba do czwartku oficjalnie

Ostatnia edycja:
Do góry