reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Przepraszam za post pod postem ale nie mam tutaj możliwości edycji. Gkvip i rysica gorąco wam dopinguje! U mnie mały też dzisiaj jakiś nadpobudliwy, miał kłopoty z drzemka i nie mógł zasnąć, dopiero cycek go uspokoił. Staram się tego nie robić ale też nie jestem rygorystyczna, widocznie młody tego potrzebuje. A może to skok rozwojowy i musi więcej jeść?

reklama
Sunshine a tu jest odwrotnie. Na placach tylko pod nadzorem i głowę na bok bo 1. się nie zaksztusi a po 2. nie płaszczy mu się potylica co się może dziać gdy dziecko leży ciągle w jednej pozycji.Tu sugerują na bokach na zmianę i plecy podeprzec.A mówiła czemu to niebezpieczne?

Mi natomiast w szpitalu nie kazali kłaść na boku, bo ma to negatywny wpływ na bioderka. Zalecali kładzenie na plackach i główka na bok, ktora nalezy przekladac.
I badz tu człowieku madry:baffled:

A my zaliczylismy dziś w nocy pierwszy bol brzuszka:(, utulałam coreczke do 1 w nocy. Zjadlam gołąbka , wprzwdzie kapuste zostawilam, ale i tak zaszkodzil :((

moja akceptuje tylko smoczek symetryczny z canpolu. Taka kulka. Inne sa beeee. Pluje nimi albo nie chce nawet chwytac.

aylin- mam tez ten smoczek, w sumie juz czwarty w kolekcji i....niestety moja mala tez go nie chce. Rety, czy istnieje jakis smoczek w ksztalcie kobiecego suta ? hahaha...bo jak tak dalej bedzie , to mi cyce do podlogi wyciągnie:-D

rysica biedaku co za chamowka w tym szpitalu. Choc moze tam u gory ktos wie ze tak jest lepiej dla was. Czasem cos sie dzieje nie bez przyczyny

gkvp jestem z toba myslami zreszta od rana jakos ciagle mam cie w glowie. Troche zazdroszcze tego momentu pierwszego spotkania i dotyku. Oby szybko wszystko poszlo. Trzymaj.sie dzielna babo

delwer to dawaj mi tu porady plis jak ogarnac to wszystko zeby miec czas dla siebie ( udalo mi sie dzis pomalowac jeden powtarzam jedeb paznokiec tylko) moj maz jest przerazony wizja ulewajacego sie dziecka :) musze byc obok na wrazie co. np siedze na klopie a on krzyczy chodz juz szybko ona dziwnie oddycha albo przyjdz tu cos jest nie tak. Biedny tak sie przejmuje swoja rola a jak wasi faceci?

rysica biedaku co za chamowka w tym szpitalu. Choc moze tam u gory ktos wie ze tak jest lepiej dla was. Czasem cos sie dzieje nie bez przyczyny

gkvp jestem z toba myslami zreszta od rana jakos ciagle mam cie w glowie. Troche zazdroszcze tego momentu pierwszego spotkania i dotyku. Oby szybko wszystko poszlo. Trzymaj.sie dzielna babo

delwer to dawaj mi tu porady plis jak ogarnac to wszystko zeby miec czas dla siebie ( udalo mi sie dzis pomalowac jeden powtarzam jedeb paznokiec tylko) moj maz jest przerazony wizja ulewajacego sie dziecka :) musze byc obok na wrazie co. np siedze na klopie a on krzyczy chodz juz szybko ona dziwnie oddycha albo przyjdz tu cos jest nie tak. Biedny tak sie przejmuje swoja rola a jak wasi faceci?

haha niezły ten Twój mąż:laugh2:

przebralam coreczke w piekny bodziak ta przy karmieniu uciela komara i mleko sobie lecialo bokiem. w ten sposob rosnie mi gora prania.

babki zalozmy watek pt porady i tam beda tylko porady bez komentarzy np na czkawke pomaga.cZapeczKa. ...

reklama
Własnie wróciłam od lekarza i z banku. Nie było mnie 2,5 godz a mała cały czas spała w łóżeczku:-)Fajnie sie na chwile wyrwać z domu. Niestety zmartwiła mnie trochę moja lekarka. Krocze się ładnie goi, infekcji nie ma, upławy ok ale macica za wolno mi się obkurcza:-( Dostalam lekarstwa i za tydzień na kontrole. Jak nadal bedzie bez zmian to mam miec USG. Trochę się boje co może być powodem... Ma któraś z Was podobnie? Fakt, że podczas karmienia nie czuje specjanych skurczy w podbrzuszu......

Ostatnia edycja:
Do góry