Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ją też kolejne 90 dałam. pospal 20 min a teraz na cycku ale nie pije tylko dziamdzia...
Mamy podobnie więc ;D Ja wciąż dopytuję się Który dzisiaj?carla, josie - jak ja Was dobrze rozumiem... My też mamy kongo z jedzeniem z cyca i dokarmianiem mieszanką. Fiksuję, że zaszkodzę tym dziecku. Zdarza się, że w żołądku ma jednocześnie moje mleko i mieszankę, a to podobno niezdrowo bardzo jest. No ale jak inaczej?
Smoka nie dajemy. Właśnie próbujemy schematu Sunshine, może się przyjmie.
Generalnie mam wrażenie, że w moim dniu panuje zupełny chaos, nie ma ustalonych godzin na nic, karmimy, śpimy i przewijamy jak leci - bez schematu godzin. I trochę się gubię w tymDni mijają jak szalone, ledwo człowiek wstanie już 23...
. Nie budzę na przewijanie. Przewijam przed jedzeniem. W dzień potrafi i 4 godziny spać, w nocy za to budzi się co 1,5-2 godz. Chyba woli spac na dworze 

hej dziewczyny. nie łamcie sie jakoś to wszytko trzeba przeżyć. ja też oststnio łapie krótkie doły i płakać mi się chce a płaczę jak już mąż jest, muszę to chyba odreagować. w dodatku moja starsza pociecha cały czas walczy u babci z ospą i słyszę ją tylko przez telefon i ciężko z tym bardzo. niby dla mnie i Marysi lepiej, że tak z początku mamy spokój i tylko siebie ale ta tęsknota jest niewyobrażalna.Była położna...jej rada...dawać małej 30 ml co 8 godzin i cyc na zawołanie czyli non stop ;D Mała właśnie wrzaskiem olała zasadę położnej...i zrobiła sobie smaka tą 30 ;D Wciągnęła 90!!! Chciała więcej, ale uciszyła ją kąpiel w wiaderku...wycieranie oczywiście nie było już takie fajne i musiałam zatkać jej usta sutkiem...ech...Josie...mam nadzieję, że Bozia nam to wynagrodzi![]()
carla, josie - jak ja Was dobrze rozumiem... My też mamy kongo z jedzeniem z cyca i dokarmianiem mieszanką. Fiksuję, że zaszkodzę tym dziecku. Zdarza się, że w żołądku ma jednocześnie moje mleko i mieszankę, a to podobno niezdrowo bardzo jest. No ale jak inaczej?
Smoka nie dajemy. Właśnie próbujemy schematu Sunshine, może się przyjmie.
Generalnie mam wrażenie, że w moim dniu panuje zupełny chaos, nie ma ustalonych godzin na nic, karmimy, śpimy i przewijamy jak leci - bez schematu godzin. I trochę się gubię w tymDni mijają jak szalone, ledwo człowiek wstanie już 23...
december pierwsze słyszę że to szkodzi. zresztą ja jak się da karmie przez wezyk przyklejony do cyca więc wtedy jedno z drugim się miesza na bieżąco. smoczka daje tylko gdy już nie mam sily się nim zajmować. ale zazwyczaj i tak pluje.
laktatorem elektrycznym wyciagam 20-30ml z obu piersi w systemie 7-5-3 więc się poddalam. już wolę żeby to w piersi zostało bo on się budzi co chwilę