Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję, że tak się utrzyma.
No ale co zrobić....Ja malej z wierzchu tamponem waty i woda przecieram. Nic w srodku nie dotykam. Jestem zdania ze takie dzieciatko nie potrzebuje mega szorowania czy innych zabiegow. Im prostsze metody tym lepiej. Nie uzywam zadnych balsamow ani kremow dla niej. Tylko mam bepanten na wszelki. Jade glownie woda. Zamierzam ja niedlugo zamienic na napar z rumianku.
.
No ciekawa jestem ile Twoja mała przybrała, bo my też dziś idziemy do pediatry, a ja mam cały czas obawy czy dziecka nie głodzę i boję się, ze będę musiała dokarmiać.Trzymajcie dziś kciuki bo mamy pierwszą wizytę u pediatry. Będę rozmawiać o dokarmianiu butlą raz na czas bym mogła sama z chaty bez stresu wychodzić, że młoda zaraz zgłodnieje
O to napisz.koniecznie co ci powiedzial o tym dokarmianiu butla. Ja sie czuje troche jak kwoka bo nie moge wyjsc z domu nawet na sekunde. Moj maz ma wizje ze ona zacznie plakac a bez mleka on jej nie uspokoi. Boje sie butli bo boje sie kolek i innych cudow plus tego ze odrzuci moja piers.
Co do syfow to juz mam dwa :/
Babki pt cycki na wierzchu czyt karmiace a wy sobie kupowalyscie specjalne bluzki? Czy rozciagacie te ktore macie? Jak tu sie ubierac teraz co by bylo latwo karmic?
No ciekawa jestem ile Twoja mała przybrała, bo my też dziś idziemy do pediatry, a ja mam cały czas obawy czy dziecka nie głodzę i boję się, ze będę musiała dokarmiać.
mamina ja też słyszałam o tym, że niektóre obgryzaja dzieciom. No ja bym tak nie zrobiła...

Kurcze, własnie zauwazyłam, że mała ma zaczerwienienie wokół odbytu. Odparzyła się przez te upały.... Na to to chyba Sudokrem?

od upałów chyba gorączki sie nie dostaje co ? Już sama nie wiem niby czuje sie dobrze ale jest rozpalony jak ognisko...