Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My tu gadu gadu a ja patrze co mi tak mokro pacze i nie wierze wielka plama na bluzcewszystko dlatego ze mala pospala troche dluzej.
Wygladam jak siedem nieszczesc: bez makijazu, duupa jak szafa, cyce jak donice, kazdy wlos w inna strone, poplamiona i na bank czuc mnie mlekiem.
A zapomnialam dodac ze mam pryszcza ma brodzie. Ktos mnie przebije?
nie umiem obciąć dziecku paznokci![]()
Ja też nie chciałam zbyt dużo chemii używać i do kąpieli stosowałam tylko emolium, ale małej zaczęła się skóra na stópkach łuszczyć, więc dziś zakupiłam oliwkę i wysmarowałam ją przed kąpielą.
A kokoszkę traktuję wacikiem zmoczonym w przegotowanej wodzie, ale nie gmeram za bardzo ;-)
Kurcze nasza Zośka ma już kolki :-(

Mnie też wkurzają kłaczki, które po sobie pozostawiają ;-)Miałam różne próbki ale najfajniejsze jak na razie to Johnson's - niezbyt duże nie odznaczają się tak i trzymają bez problemu nawet gdy pasków nie odklejam.
Ja nie potrzebuję żadnych specjalnych bodźców, żeby się rozryczeć. Wystarczy, że na małą spojrzęJeszcze jedno: hormonalnie tak czasem mnie złapie, że dziś się wzruszyłam śpiewając Gosi "How deep is your love" razem z bee gees.
Bee Gees - How Deep Is Your Love ( Original ) HQ [ NO CONCERT / NO KARAOKE ] - YouTube
Czy ktoś staje do tych zawodów czy już wygrałam?![]()