reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

a mój milan dzisiaj w dzien tylko na rekach jak odkładam to wrzask :/ od rana mam go na rekach i juz mam calą koszulke mokrą przepoconą makabra

reklama
hje,
a ja siepochwale- byłam na zakupach, stanik do karmienia zakupiłam bo wsszytskie stare pozuzannowe jeszcze miałam no i trochę powyciągane. a ja mam duuuuuuży biust- obecnie- 75E. ale stanik super- Trumph to Trumph, gorzej z ceną:szok:
Marysia właśnie ma swoja codzienną południową trzygodzinną drzemkę a potem jedziemy do mpjej mamy po Zuzie. na szczescie, ospa odchodzi w niepamięc i będziemy juz razem. chociaż trochę sie boję, jak to będzie.....

no tto witajcie w klubie. ją z jasiem na rękach od 9 praktycznie non stop :-\ a maialam pranie zrobić...

agulex mój zaczął śledzić parę dni temu. za karuzela wodzi wzrokiem i za mna :-)

Wrocilam z godzinnego spaceru jupi. Zakupilam balsam ujedrniajacy i tonizujacy :D
Mala rzecz a cieszy hyhy. Moj maz cala droge mi klarowal ze za wczesnie na spacer ze ostrozniej mam wozek pchac. Co za chlop. A juz jego kolezanki doprowadzaja mnie do szalu. Dzwonia do niego z radami jak ja mam karmic i kiedy kapac kiedy isc na spacer. Ja pu.er.dziu niech zajma sie swoim zyciem

Kamila, zób sobie morfologię, crp. Poza tym czy Ty się dobrze odżywiasz?Widze ,ze kg Ci lecą, ale tera zpotrzebujesz zregenerowac organizm- ja jak ogranicyzłam jedzenie to opadłam z sił....i musze jeść normalnie,żeby funkcjonować.

Ja dzisiaj w nocy obudziłam sie i oczy mi mega łzawiły, poduszka zalana, popekane naczynka- myslałam że zapelnie spojówek, ale pomoczyłam w ziemnej wodzie przeszło...musze siew ybrac do okulisty na badanie dna oka.....za duzo tych ocznych dolegliwośći...

małej oczy orzestały ropieć- trzymajcie kciuki żeby tak zostało.

Tylko miejsce ukłócia szczepionki się zaczerwieniło- soda musże poprzemywać z tego co pamiętam

Ostatnia edycja:
cześć mamuśki!

padam na pysk!!!mieliśmy koszmarny weekend-upały po 40 stopni i taka duchota,że szok!!!Jasiek marudny strasznie,nie spał w ciągu dnia wcale...od wczoraj jest lepiej,ale to dlatego,że temperatura spadła do 26 stopni i da się oddychać.
Wczoraj zaliczyliśmy usg bioderek i badanie słuchu i wszystko jest ok.

No i od niedzieli jesteśmy na mm,bo nie mam pokarmu:angry:

hej, no i jestem po imprezie w pracy - tzn była przedstawic wszystkim księżniczkę nasza :)

I padam na mordke... Mąż pojechał pozałatwiać różniaste sprawy, kota nasza spi, mała spi to i ja ide na drzemote.... Zaglądne wieczorkiem

reklama
Do góry