Waris
Fanka BB :)
BMR, mój mały podobnie się zachowuje przy karmieniu, zaczeło mu sie to ok 2-3 tygodnia. Szamocze się przy piersi, czasami zaczyna płąkać w trakcie jedzenia, wygina się w tył. Ale nie są to kolki bo to nie trwa długo i nie płacze aż tak bardzo - podobno kolkę rozpoznaje się po tym, ze trwa około 3 godzin i ejst mniej wiecej w tych samych porach dnia zawsze.
U iego to raczej jakieś ruchy jelit, baczki.
Próbowałam tak jak Miśki 2 nosić na tygryska (pare razy pomogło, ale terz już tak nie lubi0, suszyć suszarką brzuszek, daję Esputicon, próbuję masować. U Wojtka jest to bardzo nieregularne, męczy maluszka, mnie też dereruje bo szamocze się, nie wiadomo o co chodzi.
O - spróbuj jeszzce go odbekiwac jak zaczyna się preżyć, moze mu połknięte powietrze przeszkadza.
Dziewczyny kiedy kłądziecie dzieci na brzuchu ?
Bo Wojtek ledwo się obudzi chce jeść, po ejdzeni go nie kłądę bo to ulewacz straszny, a godzine po jedzneiu już znowu śpi. Nie ma czasu na gimnastykę na razie.
Moja tak samo szamocze się, wygina i przy tym jak karmię ciągnie mi cyca, mało go nie wyrwie a boli jak jasna cholera.
Na brzuszku czasami kładę nawet jak śpiocha ale w dzień. Mojej nie ulewa się za często.
Ja tak samo. 12 w dół zostały 4 ale myśle, że to kwestia 2-3 miesiecy
Pozazdrościć, mnie spadło 11kg i stanęło. Pozostało jeszcze jakieś 7 do zrzucenia