Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muńka Jasiek też uwielbia taką pozycję:-)I główkę też super trzyma,a dzisiaj odkrył,że ma rączki i może je oglądać i wkłada do dzioba![]()
jaki kupiliscie?witam
zwazylismy sie dzis rano i w koncu odrobil urodzeniowa z nawiazka... wazy 3750.
moj tez raczki pakuje do buzi od tygodnia gdzies. i chyba zaczal celowo uderzac w pluszowa pilke ktora ma w lozeczku
msmickey to rychlo w czas z tym wozkiemjaki kupiliscie?
ja dzis czekam na przesylke z niania elektroniczna jak na zbawienie :-):-):-)
Addiena a byłaś u tego pediatry, pytałaś o karmienie mieszakne, czy pomyliłam cię z kimś ? Bo już nie wiem
:-(U mnie pediatra powiedziała, że awaryjnie mogę podac MM, tylko, zeby zacząc od HA.
do Szkocji was tu przywiesc trzeba w te notoryczne deszcze i zmiany pogody co minute
to od razu pokochacie to polskie lato
.
moze nie do konca bylysmy w ruchu bo non-stop ktos nas zatrzymywal i wrzucal kase do wozka i ogladal Mijeczke - taka Szkocka tradycja ze kladzie sie monety do wozka jak pierwszy raz widzi sie dzieciatko. Z jednej strony fajna tradycja ale jak widze jak mi te lapska do wozka pchaja to cisnienie mi rosnie. No ale coz trzeba przezyc. W sumie bylysmy godz a zaliczylysmy tylko glowna ulice ktora dluga nie jest.