PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
a mój wisi na cycku od 3 h i ryk ja go odłoze............az sie popłakałam nawet suszarka go denerwuje
:-(
:-(Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-(Własnie wrócilismy z parku nad kanałkiem.a mój wisi na cycku od 3 h i ryk ja go odłoze............az sie popłakałam nawet suszarka go denerwuje:-(
.
. Co 15 minut zmieniałam podpaskę, w nocy zero snu pratycznie bo się bałam że przecieknę na wyro. Na szczęście dziś 4 dzień i już jest normalnie, więc na wtorek umówiłam się na wizytę kontrolną do ginki. Jeśli wszystko będzie ok to myślicie, że będzie już mogła przepisać mi hormony?słuchajcie mam szokująco spuchnięte stopy. Czy któraś też nabawiła się opuchlizny poporodowej? Czy to świństwo kiedyś zejdzie???
.
i jedynie tabsy przeciwbolowe mam brac.