Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tortilla DobreDzieki dziewczyny. Jestem po wizycie i macica się ładnie obkurczaZa kilka tyg mam zrobic cytologie i przyjsc po antykoncepcje. Bede brac tabletki podczas karmienia. Zrobiłam znowu z małej tortille i śpi. To na prawdę działa!:-)
. Pewnie, że działa. Dziękuję za pomysł zwinięcia w kokon mojej koleżance, jak Nadii nie mogłam uspokoić. Cały czas układam ją ścisło do spania. Nie zawijam już w rożek, bo za ciepłe mam. Ale kocyk zwinięty z jednej i drugiej i ładnie śpi.
. No naprawdę rewelka, dziś cały dzień przespała, ale po 16 się zaczęło. Zadne noszenie, herbatka, masowanie nie pomogło tak jak termofor z wentylatorem. Az nagrałam,może wrzucę potem.U nas z racji niedokrwistosci mamy na stale: fwrrum lek, cebion multi, wit b6, kwas foliowy.
Oprocz tego wode morska do noska Disne mar, octenisept, sudocrem i termometr.
Co do kotow-poczatkowo byly bardzo ciekawskie. Pierwszy dzien asystowaly mi przy wszystkim co tylko robilam z Szymonkiem.
Maly do tej pory boi sie Szymka i jak tylko zblizam sie do niego z Szymkiem na reku to ucieka. Ta sama reakcja jest gdy Szymek zaczyna plakac.
Gruby - totalna olewka po kilku pierwszych dniach ewidentnej zazdrosci. Nigdy nie byl kotem nakolankowym a tu raptownie zaczal sie ladowac mi gdy tylko usiadlam. Ale szybko mu przeszlo.
Gorzej jest z wygonieniem go z wozka czy fotelika. Laduje sie tam na potege i ciezko go wygonic. Ale nigdy nie wchodzi do wozka gdy Szymek tam spi. Wtedy omija wielkim lukiem.
Niestety czasami potrafi spac na pzewijaku ktory stoi na lozeczku i wtedy dzialanie monitora oddechu niekoniecznie jest prawdziwe.....