Dzieki dziewczyny. Jestem po wizycie i macica się ładnie obkurcza
Za kilka tyg mam zrobic cytologie i przyjsc po antykoncepcje. Bede brac tabletki podczas karmienia. Zrobiłam znowu z małej tortille i śpi. To na prawdę działa!:-)
reklama
klusiaM
Fanka BB :)
Tortilla DobreDzieki dziewczyny. Jestem po wizycie i macica się ładnie obkurczaZa kilka tyg mam zrobic cytologie i przyjsc po antykoncepcje. Bede brac tabletki podczas karmienia. Zrobiłam znowu z małej tortille i śpi. To na prawdę działa!:-)

I powtarzam raz jeszcze o termoforze z pestek wiśni na brzuszek

U nas z racji niedokrwistosci mamy na stale: fwrrum lek, cebion multi, wit b6, kwas foliowy.
Oprocz tego wode morska do noska Disne mar, octenisept, sudocrem i termometr.
Co do kotow-poczatkowo byly bardzo ciekawskie. Pierwszy dzien asystowaly mi przy wszystkim co tylko robilam z Szymonkiem.
Maly do tej pory boi sie Szymka i jak tylko zblizam sie do niego z Szymkiem na reku to ucieka. Ta sama reakcja jest gdy Szymek zaczyna plakac.
Gruby - totalna olewka po kilku pierwszych dniach ewidentnej zazdrosci. Nigdy nie byl kotem nakolankowym a tu raptownie zaczal sie ladowac mi gdy tylko usiadlam. Ale szybko mu przeszlo.
Gorzej jest z wygonieniem go z wozka czy fotelika. Laduje sie tam na potege i ciezko go wygonic. Ale nigdy nie wchodzi do wozka gdy Szymek tam spi. Wtedy omija wielkim lukiem.
Niestety czasami potrafi spac na pzewijaku ktory stoi na lozeczku i wtedy dzialanie monitora oddechu niekoniecznie jest prawdziwe.....
Co do kotow-poczatkowo byly bardzo ciekawskie. Pierwszy dzien asystowaly mi przy wszystkim co tylko robilam z Szymonkiem.
Maly do tej pory boi sie Szymka i jak tylko zblizam sie do niego z Szymkiem na reku to ucieka. Ta sama reakcja jest gdy Szymek zaczyna plakac.
Gruby - totalna olewka po kilku pierwszych dniach ewidentnej zazdrosci. Nigdy nie byl kotem nakolankowym a tu raptownie zaczal sie ladowac mi gdy tylko usiadlam. Ale szybko mu przeszlo.
Gorzej jest z wygonieniem go z wozka czy fotelika. Laduje sie tam na potege i ciezko go wygonic. Ale nigdy nie wchodzi do wozka gdy Szymek tam spi. Wtedy omija wielkim lukiem.
Niestety czasami potrafi spac na pzewijaku ktory stoi na lozeczku i wtedy dzialanie monitora oddechu niekoniecznie jest prawdziwe.....
U nas z racji niedokrwistosci mamy na stale: fwrrum lek, cebion multi, wit b6, kwas foliowy.
Moj kocur to chyba dopiero dziś zauważył, że mała nie jest jakimś sprzętem domowym a człowieczkiem i przyglądał się jej badawczo. Ale też raczej olewka, choć wydaje mi się, że jakiś smutny taki chodzi...
gkvip2505
My mamy psa rasy Staffie i Kazik ( tak sie wabi) zachowuje sie dosc dziwnie tzn. nie zostawia malej na minute jak mala jest w wozku to siada na sofie zeby ja widziec, jak jaka kapiemy to stoi przy waniennce i patrzy. Ale jak sie na niego patrzy to mam wrazenie ze jest taki smutny.
Ostatnia edycja:
MsMickey
Cześć z ranca :-)
już po karmieniu, Gosia śpi ja idę na śniadanie i też w kimę jeśli się uda.
Wczoraj zapodalam jej herbatke z kopru hipp całe 100 ml na dzień i chyba zadzialalo bo wieczór był lepszy niż 2 poprzednie nie budziła się z bólem. W nocy co 2,5 godziny znów jak w zegarku... dla mnie to zbyt szybko. Najwyraźniej muszę mieć 3 g nieprzerwanego snu;-)
Moja Gosiowa apteka: octenisept do pępka (którego już nie ma), sterimar wodą morska w atomizerze, wit k, wit d, termometr, frida, nystatyna w zawiesinie na plesniawki.
Tyle.
Pediatra mówiła, że espumisan nie jest zarejestrowany dla dzieci poniżej miesiąca a te nasze bóle nie były jakieś kolkowe tylko gazy i praca jelit więc nie polecała.
już po karmieniu, Gosia śpi ja idę na śniadanie i też w kimę jeśli się uda.
Wczoraj zapodalam jej herbatke z kopru hipp całe 100 ml na dzień i chyba zadzialalo bo wieczór był lepszy niż 2 poprzednie nie budziła się z bólem. W nocy co 2,5 godziny znów jak w zegarku... dla mnie to zbyt szybko. Najwyraźniej muszę mieć 3 g nieprzerwanego snu;-)
Moja Gosiowa apteka: octenisept do pępka (którego już nie ma), sterimar wodą morska w atomizerze, wit k, wit d, termometr, frida, nystatyna w zawiesinie na plesniawki.
Tyle.
Pediatra mówiła, że espumisan nie jest zarejestrowany dla dzieci poniżej miesiąca a te nasze bóle nie były jakieś kolkowe tylko gazy i praca jelit więc nie polecała.
mamina karierowiczka
Wczoraj mala nie spala od 15-21 ej jak tylko szla do koloski to ryk. Noc dzieki bogu tylko 3pobudki. Moj nadwrazliwy maz sie poddal i spi na dole. Nawet nie wiem czy powinnam go opie.przyc za to ze mnie zostawil na polu walki sama czy przemilczec.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Magni 3mam kciuki za Twojego Tomeczka !! biedactwo.. 
reklama