Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a odciągnąc udaje mi się wyłącznie wtedy, gdy mały przyssany jest do drugiej piersi, jak tylko skończy jeść to laktator przestaje cokolwiek wyciskać

od 19.30 juz 2 razy zrobil kupe i 3 razy ulal tak ze trzeba go bylo przebierac. i nadal nie spi. jeszcze tylko czkawki nie bylo.... maz juz przy drugim przebieraniu stracil cierpliwosc i mnie wola, ze ja mam go przejac bo ciagle cos mu zle. na co mu powiedzialam ze nie moze byc ojcem tylko wtedy gdy mlody jest grzeczny i kochany i wyszlam z pokoju :-)
Witam
ja tak szybciutko zapytam Viola a jak się załapałaś na darmowe pneumokoki???
Szybciutko bo dziś szczepiliśmy się i mała jest marudna, cyc czynny niemalże co godzinę - daje jej tak pomymłać aby się uspokoiła.
Kam &&&&&&&&&& za Milanka nereczki
Edit Avo również &&&&&&&& za twoje dwa skarby
Msmickey pieknie tto ujelas:-) ale przyznam ze od porodu czestotliwosc mycia wlosow mi meeega spadla :-/
Ja na wszystkie 3 punkty wczoraj mogłam odowiedziec TAK. Z ta róznica ze mimo pełnej pieluchy Szymek nie płakał
Dzisiaj jest zupełnie inaczej - młody budzi sie w zasadzie tylko na jedzenie, bylismy na spacerze w GONDOLI!!!!!! Nie ulewa, ja sprzatnelam cały dom łącznie z umyciem podłóg. Czuje ze odbije sobie w nocy.
A ja wpadłam na taki pomysł:
poniewaz K ostatnio niekoniecznie ma checi zajmowania sie małym to wszelkie czynnosci zwiazane z domem robie dopier jak wróci z pracy. A jak jestem sama i Szymek zasnie to wtedy i ja w kimono uderzam albo np. robie cos dla siebie - maluje paznokcie, myje i ukladam wlosy, itp). Niech kuzwa zobaczy ze dom sam sie nie sprzata a obiad sam nie gotuje. Juz mnie szlag trafiał gdy ja sniadanie (jogurt co najwyzej) jadlam o 13 a ten wraca po 14, robi sobie kawke i czyta gazete. I jeszcze strzela tekst ze przeciez mam macierzynski to moge sie zajac dzieckiem.

Kamilka, nawet nie chce myslec jak sie czujesztrzymam mocno kciuki za Milanka. Oby ta druga nereczka sluzyla mu przez cale zycie. Magnii - dziekuje dobra duszyczko. Morfologia napewno bedzie dobra
a u nas bez zmian- goraczka nadal po 40 stopni
lekarze. Mowia by dawac jeszcze dwa dni.... A ja wymiekam tesknie za natalka, martwie sie o obie Dziewczyki.... I jeszcze moje samopoczucie fizyczne i psychiczne tragiczne
![]()
mlody caly dzien spal a teraz po kapieli oczy jak 5zl... sprzedalam go mezowi do usypiania ale nie powiedzialam ze spal caly dzienod 19.30 juz 2 razy zrobil kupe i 3 razy ulal tak ze trzeba go bylo przebierac. i nadal nie spi. jeszcze tylko czkawki nie bylo.... maz juz przy drugim przebieraniu stracil cierpliwosc i mnie wola, ze ja mam go przejac bo ciagle cos mu zle. na co mu powiedzialam ze nie moze byc ojcem tylko wtedy gdy mlody jest grzeczny i kochany i wyszlam z pokoju :-)
ide sobie zjesc kolacje i wypic karmi![]()