Hejo!!!
Moja dziś non stop na cycu...idą upały i się zaczyna
jak tak dalej pojdzie to będę chudsza niż przed ciążą, bo nie mam czasu jeść...a zostało mi do zrzucenia 2 kilo.
teoretycznie można, ale najlepiej zasłonić piersi np.ręcznikiem a potem nie karmić tym mlekiem tylko ściągnąć.
no właśnie u mnie od dziś to samo...boję się, że mnie też znów zaczną sutki boleć, jak przez upały Młoda będzie non stop chciala ssać.
AVO - współczuję choroby córci.... Tobie pewnie nerwy siadają i stąd te mrowienia, ale jak już się sytuacja z młodą unormuje to może przejdź się do lekarza, powiedz jakie masz dolegliwości.
przykra sprawa, ale na pewno będzie dobrze!! trzymam &&&&
Moja dziś non stop na cycu...idą upały i się zaczyna

jak tak dalej pojdzie to będę chudsza niż przed ciążą, bo nie mam czasu jeść...a zostało mi do zrzucenia 2 kilo.
Mozna ja wlasnie wciagnelam czekoladowe z kawalkami bialej czekolady i toffi :-)
O tym samym pomyslalam i oczywiscie Twoja historia porusza kazdego![]()
Madzia- moja tez jak jest zmeczona to zasypia szybko ma to za tatusiem (i dobrze) daje jej smoczek i klade do lozeczka a w dzien wyciszam noszac na ramieniu i spiewajac albo w bujaczku, a jak widze ze odplywa klade na kanape daje smoczek i zasypia.
Dziewczyny czy karmiac piersia mozna chodzic na solar???
teoretycznie można, ale najlepiej zasłonić piersi np.ręcznikiem a potem nie karmić tym mlekiem tylko ściągnąć.
Ja mam 8 do stracenia i też doła ogromnego.... Karmię piersią a waga stoi w miejscu.... I do tego ciągle jestem głodna.
Dziewczyny, ratujcie!!!
Od soboty mój mały ciągle je. Wcześniej jadł co 2-3 godziny, a teraz jak 1,5 wytrzyma to jest super. Wyglada to tak, że je tak 10 minut, przysnie sobie, ja go do łóżeczka i jest ryk i łapki w buzi ( to znaczy, że chce jeść) więc ja go znowu do cyca i tak 15-20 minut sobie je, znowu zasypia i wtedy do wyrka. Pospi godzinę i powtórka. Sutki to mnie tak bolą, że szok!!!!
no właśnie u mnie od dziś to samo...boję się, że mnie też znów zaczną sutki boleć, jak przez upały Młoda będzie non stop chciala ssać.
Addiena, tam gdzie ja jezdze trzeba rezerwowac w zime, moja przyjaciolka chciala zarezerwowac taki sam domek w czerwcu i babka jej powiedziala ze dopiero we wrzesniu. Kiedy chesz jechac?A my nadal walczymy z goraczkato jakis koszmar- 4 noce za nami i 4 dzien przed nami..... A ja mam mega ataki chyba nerwicy, bo mrowieje mi juz wiele czesci ciala- obie stopy non stop mrowieja.... Troche ciezko mi jednak uwierzyc ze sama sobie to robie
![]()
AVO - współczuję choroby córci.... Tobie pewnie nerwy siadają i stąd te mrowienia, ale jak już się sytuacja z młodą unormuje to może przejdź się do lekarza, powiedz jakie masz dolegliwości.
Hej, dziś wyszliśmy ze szpitala. Okazało się że obie nerki sa wadliwe lecz na szczęście prawa jako tako działa. Za miesiąc idziemy znów do szpitala tym razem będą mu wykonywać okropne badanie bardzo bolesne polegające na wprowadzeniu rurki do nerek przez siusiczka;( strasznie sie boje... We wrześniu znów do szpitala, tym razem innego i tam podejmą decyzję o usunięciu nerki co jest niemalże pewne ze wzgl. na to że zagraza ona nerce prawej... Milan waży już 6,200 i ma 69 cm. Tak ze nie jest ciekawie... jedyne co wyszlo dobrze to analiza moczu i krew..
przykra sprawa, ale na pewno będzie dobrze!! trzymam &&&&