veritaserum71
Fanka BB :)
Dobry wieczór :-)
Ale miałam miły dzień dziewczyny. :-)
Rodzice zabrali Eryka na wycieczkę w góry, więc poszliśmy sobie z mężem i Normanem na spacer. Na rynku byl targ staroci a później poszliśmy na pifko
nad zalew. Żar lał się z nieba, ale było super. Taka nasza randka tylko we troje 
Teraz trochę poczytam co tam u Was
Monika my też pierwszemu robiliśmy duże przyjecie, a teraz myślimy o skromnym obiedzie dla chrzestnych. Nie chce mi się już robić imprezy na 30 osób a to minimum w przypadku mojej rodziny
takze ja jestem jak najbardziej za
Ale miałam miły dzień dziewczyny. :-)
Rodzice zabrali Eryka na wycieczkę w góry, więc poszliśmy sobie z mężem i Normanem na spacer. Na rynku byl targ staroci a później poszliśmy na pifko
nad zalew. Żar lał się z nieba, ale było super. Taka nasza randka tylko we troje 
Teraz trochę poczytam co tam u Was

Monika my też pierwszemu robiliśmy duże przyjecie, a teraz myślimy o skromnym obiedzie dla chrzestnych. Nie chce mi się już robić imprezy na 30 osób a to minimum w przypadku mojej rodziny
takze ja jestem jak najbardziej za
Ostatnia edycja:
Mały pierwszy raz wył trochę zanim mąż sie domyślił, teraz już coraz szybciej wstaje a ja śpię (nie śpiąc
) ale cieszę się, ze nie muszę wstawać. Ale oczywiście nie moze być za pięknie, bo po mojej stronie łóżka stoi bujaczek, więc ten najpierw idzie po małego, przynosi mi go do bujaczka i idzie robić mleko 
wiadomo chcialoby sie miec wszystko ale wydaje mi sie ze 2 miesice po porodzie chodzic sobie na spotkania ze znajomymi a mezowie siedza w domu z dziecmi to naprawde cud, miod i orzeszki...
ale to moje pierwsze dzieciątko więc nie mam za sobą już jednej takiej imprezy a może wtedy jest inaczej