Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
potem mam gina:-)
i jedyne co mnie martwi to czuje takie ciągnięcie w dół brzucha.. tez tak macie???? i czasem gł wieczorem kłócie w brzuchu
O kurcze! Aż się wierzyć nie chcepodziwiam moja siostrę, przeszła cala stymulacje bardzo dobrze, naprodukowała się, a oni jej skopali cala resztęa pod sam koniec nawet nie raczyli zadzwonić ze szpitala, ze ostatnia nadzieja przestała się rozwijać
kurcze, człowiek traci wiarę w cala naukę
ciekawa jestem czy wynikało to z niewiedzy, czy np z chęci wyciągnięcia pieniążków z ubezpieczenia, bo nie spotkałam jeszcze przypadku, ze z 18jajeczek nie powstało NIC
![]()
A gdzie chodzi do lekarza?No a to nie jest tak, że ja np zarabiam 2000 zł a Ty 2000 e? Bo w takim przypadku nie ma chyba co porównywać...karamija: ja za usg w Irlandi place 180 e (usg trwa tutaj 15minut) bede miala robione 23.11,w Polsce jak bylam z synkiem w ciazy za takie usg dawalam gdzies z 200 zl, takze roznica troszke spora.. no ale co zrobic
![]()
A jak wygląda usg 3/4d? Czym się różni od zwykłego (nie chodzi mi o efekt końcowy, tylko sposób wykonywania).ale nie robia tu niestety ani genetycznego , ani 4 d jesli bys chciala. Pani w szpitalu powiedziala ze 3 i 4 d nie wykonuja bo nie sa przekonani czy nie takie usg nie szkodzi dzieciaczkom.
:-)No to spokojniejsza jestem dzidzi ma 2cmi ponoć mocne serce
Kurcze zrobiłam w przychodni toxo płatnie i powiedzieli, ze wynik do 2tyg :/