reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hej hej

dziewczyny zblizamy sie wielkimi krokami do DRUGIEGO TRYMESTRU:))))
teraz to juz tylko coraz lepsze wyniki badan musza byc:)

ja cierpie od wczoraj, mam straszne wzdecia. nie moglam sie ulozyc w nocy, caly czas mam wrazenie ze za chwile pekne :/ w kazdej pozycji zle, brzuch mi sie pod biurko w pracy nie miescil, jakbym byla w 6 miesiacu. ledwo wysiedzialam do 17. macie jakies sposoby na to?

Agaundpestka strasznie długo musisz czekać na tą toxo, ja robiłam badania w ostatni czwartek i dziś, najniepóźniej jutro, ze względu że w piątek było wolne, powinny być w przychodni. Różnie to bywa z tymi badaniami ich wynikami i płatnościami
Właśnie się wkur... z tym badaniem, bo dopiero po zapłaceniu i pobraniu i powiedziano, ze tyle się czeka :/ a w czwartek mam kolejną wizyte, bo w weekend juz wracam do siebie. No nic jutro chyba zrobie jeszcze w innym laboratorium i mam nadzieje, ze na czwartek beda wyniki.

agaundpestka
uff to dobrze,że wszystko dobrze, ja w pl jak robiłam toxo to w tym samym dniu były wyniki

gosiaczek
witaj!

tak zupełnie z innej beczki
robicie ćwiczenia kegla już???

To opowiem Wam "numer". W środę miałam wywiadówkę i była jedna mama w ciąży. W czwartek widziałam ją jak zasuwała rowerkiem po syna do przedszkola. Dzisiaj się dowiedziałam, że w sobotę urodziła! Niezłą, nie?! ;-)

Witajcie Dziewuszki, witam Nowe Mamy:-)
Ja dzisiaj tak dosłownie z doskoku, ledwo dobrnęłam do końca Waszych postow a tu czas nagli i znowu ompa czas zamykać. Byłam w pracuni dzisiaj po ponad miesięcznym zwolnieniu i nawet nie było źle ale rano kolorowo nie było. Strasznie ciągnął mnie brzuch, a ostatnio miałam już spokój z pobolewaniem. Dlugo walczylam ale obyło się bez nospy. W pracy też muszę ostrożnie bo mam pracę stojącą i często gęsto z rękoma w górze... Na szczęście pracuję teraz po mniej godzin:-)
Nie wiem jak Was ale mnie ostatnie 2 dni strasznie w krzyżu łupalo. Wyczytałam troszkę inne info jak niektóre z Was i może tak być już szybko choćby z takich powodów jak przyrost masy czy zmiana ułożenia środka ciężkości. Nic się nie zrobi z tym...
Josie, mi na wzdęcia dużo dają napoje gazowane. Nawet gin mi powiedział, że jak mi pomagają to ok ale w granicach rozsądku. I popijam fantę, której strasznie nie lubiłam. Po niej jak mi się beknie to normalnie chudnę w oczach;-)
Ok, tyle co miałam teraz do powiedzenia :-D. Będę później nadrabiać kolejne zaległości.
Aaaaa, gratuluję nowych zdjęć pędrakó:happy:w i trzymam kciukasy za wyniki

maćku- moja siostra leczy się we Francji, bala się, ze nie będą rzetelni i widać, ze miała racje :(
Miala wstępne badania w Niemczech i wtedy powiedzieli jej na co i jak ma szanse, ale we Francji olali to, nie wiem, dlaczego i zrobili po swojemu no i takie są rezultaty :crazy: ehhh szkoda gadać, nie wiem co "lepsze" czy miec dobry przebieg i by po transferze okazało sie, ze nie dało rady, czy tez mięć na początku spie...one prowadzenie, które prócz marnowania pieniędzy kraju, zamarynował jej nerwy, zdrowie i wiarę w cokolwiek :no:

reklama
Do góry