Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczynki,
Ale tutaj się zrobił ruch - jak za dawnych, dobrych - super! :-)
Nie mam szans na nadrobienie, bo u nas ostatnio ciężkie dniMały marudny i absorbujący.
Dzisiaj rano było już super, ładnie się bawił, śmiał, ale skubany nie chciał spać i zrobił mi histerię w łóżeczku. Tylko cycek uratował sytuację i w końcu o 13-tej poszedł w kimono (mały, nie cycek ;-)).
Strasznie mnie ciekawi w jakich okolicznościach poznały się zaza i mooni, bo chyba przeoczyłam, jeśli o tym pisałyście?
Hę? Czy ja o coś pytałam, bo nie pamiętam?
No i obudził się, ale pospał![]()
Kto mówi, że gluten po 4?? Ja wszędzie słyszę, że przy UU po 5 a przy MM po 6...
Moja zjada caly sloik i mimo to po okolo 1godz musze dac mleko bo glodna![]()
Na razie zostawie tak jak jest. Je mniej wiecej co 2,5 h. Docelowo chce zrezygnowac z karmienia o 5 rano, ale to juz jak bedzie jesc pelne porcje.
Iwon z zazą poznałyśmy się w szpitalu, na kontroli bioderek :-) czekamy na lekarza, wchodzi młoda dziewczyna z uroczym chłopczykiem i oczywiście przystojniaczka zazy zaraz skojarzyłam a upewniło mnie tylko to, że jakaś inna dziewczyna zawołała zazę po imieniu , no i patrze wyglądam gdzie ma coś ten aniołek z Belzebuba no to się odezwałam że Sergiuszek wcale nie wygląda na Belzebuba, zaza skojarzyła no i tak się poznałyśmy![]()
nie jesteśmy z jednego miasta, ale z okolic, ale wiedziałyśmyFajna historia :-) A wiedziałyście tutaj na bb, że jesteście z jednego miasta?

Fajna historia :-) A wiedziałyście tutaj na bb, że jesteście z jednego miasta?