reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Iwon - ja również gratuluję pozytywnej postawy męża wobec płaszczyka ;)

Iwon gratuluje plaszczyka

Wczoraj pisalam ze dostalam @. Otoz to bylo wczoraj w dzien. W nocy i dzisiaj nic Wczoraj to tylko plamienie w sumie ale myslalam ze juz siw zacznie a tu nic. Zaczynam sie porzadnie martwic ze cos jest nie tak. Testow ciazowych zrobilam juz 5, kazdy innej firmy i kazdy wyszedl negatywnie.

Dostalam dzisiaj propozycje pracy.Mialabym zaczac od grudnia i zupelnie juz nie wiem co robic.

Młodak - może po porodzie takie się mogą zdarzać @??

jak fajna praca i jak chciałaś wrócić już do jakiejś pracy to bierz, ale jeśli finansowo dacie sobie radę - siedź w domu, tego czasu Ci nikt nie wróci... Ja bym wiele zrobiła, żeby zostać jak najdłużej w domu.....

zaza i mooni ale historia :-)

mlodak a co myślisz o tej pracy? Chciałabyś tam pracować?
A co do @ to może skocz do gina.

pamka dobrze, że Julek zadowolony :tak:. A z nianią ustal sztywne zasady i będzie git ;-)

iwon super, że masz już płaszczyk :-)

aylin fajowe zakupy :-)

Dzisiaj zakupiłam blender - i będę sama pichciła :cool2:
Maja ma zatwardzenie :-(. Chyba po dyni.

dziewczyny jestem zaniepokojona...otóż jeśli chodzi o tabletki antykoncepcyjne, jestem nowicjuszką. No i we wtorek skończyłam opakowanie, a nadal nie mam okresu..zaczynam się denerwować..

Jeżeli bierzesz takie tabletki,że między opakowaniami masz 7 dni przerwy to @ musisz dostać w ciągu tych 7 dni, także masz jeszcze czas.:)

I chciałam się pochwalić, że Belzebub zasnął dzisiaj sam :) przed snem mu nagadałam, że dziś w nocy na cyca wstaje tylko 2 razy i że śpimy do 8, ale pewnie się nie posłucha :-p

prawie się posłuchał, pobudki w nocy były dwie, ale ostatecznie wstalismy o 6. Nie wiem czy on czegoś źle nie zrozumiał, bo jest 8 a on poszedł właśnie w kimę :-D

Pamka Super że się mu niania spodobała :)

Mlodak czy brać tą pracę? to zależy - jesli jest bliska twojej wymarzonej posadzie, także pod względem finansowym, to bierz

Niezapominajka z tego co ja wiem (mogę się mylić) to krwawienie z odstawienia ma wystąpić w ciągu 7 dniowej przerwy, a nie się w nim zmieścić, jak ja brałam tabletki to jak ostatnią brałam w pn to okres dostawałam w pt rano

Maja ma zatwardzenie :-(. Chyba po dyni.

Miski - moja też ma. Nie wiedziałam ze po dynie też moze mieć. Dałam jabłuszko - liczę ze pomoże.
Zośka też, ale w życiu bym nie pomyślała, że to po dyni! :szok: Obstawiałam, że to przez mleko, ale skoro i u Was taka sytuacja to musi być dynia...
Właśnie zmotywowałam ją do zrobienia kupy zakładając jej pieluszkę wielorazową ;-)

reklama
Do góry