Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Iwon gratuluje plaszczyka
Wczoraj pisalam ze dostalam @. Otoz to bylo wczoraj w dzien. W nocy i dzisiaj nic Wczoraj to tylko plamienie w sumie ale myslalam ze juz siw zacznie a tu nic. Zaczynam sie porzadnie martwic ze cos jest nie tak. Testow ciazowych zrobilam juz 5, kazdy innej firmy i kazdy wyszedl negatywnie.
Dostalam dzisiaj propozycje pracy.Mialabym zaczac od grudnia i zupelnie juz nie wiem co robic.
. A z nianią ustal sztywne zasady i będzie git ;-)
dziewczyny jestem zaniepokojona...otóż jeśli chodzi o tabletki antykoncepcyjne, jestem nowicjuszką. No i we wtorek skończyłam opakowanie, a nadal nie mam okresu..zaczynam się denerwować..
I chciałam się pochwalić, że Belzebub zasnął dzisiaj samprzed snem mu nagadałam, że dziś w nocy na cyca wstaje tylko 2 razy i że śpimy do 8, ale pewnie się nie posłucha
![]()

Maja ma zatwardzenie :-(. Chyba po dyni.
Zośka też, ale w życiu bym nie pomyślała, że to po dyni!Miski - moja też ma. Nie wiedziałam ze po dynie też moze mieć. Dałam jabłuszko - liczę ze pomoże.
Obstawiałam, że to przez mleko, ale skoro i u Was taka sytuacja to musi być dynia...