Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny ja tak szybko bo mlody ma focha.
Pytanie :
Jak sie bawicie ze swoimi dziecmi?
i drugie:
Jakie macie przerwy miedzy drzemkami?
Mlody ostatnio wytrzymuje 1,5 h tylkoOczywiscie moge go przetrzymac dluzej, nawet do 3 godzin, ale sie ewidentnie meczy wtedy. Jest marudny i placze.
Hello
No ja tak miałam, w październiku 2011Najpierw nic, po kilkunastu minutach pojawiła się kreseczka. Po 2 dniach zrobiłam znowu i już były wyraźne dwie ( czyt. Gracjanuś).
Przy okazji,prosimy o głosiki dziwczyny:
https://apps.facebook.com/witajcie-...sh=45a5b616def432572674602dcb025026&fa_ref=nf
Mlodak wszystko zalezy od tego czy chcesz isc do pracy i czy Ci sie bedzie oplacac
dziewczyny piszecie o zatwardzeniach my jeszcze zadnego nie mielismy a jemy marchewe i dynie i doszedl ziemniaczek, wiem jednak napewno ze nam pomaga w tym mleczko Hippa przy inych pewnie bylby tez problem
Zaza prawie ze idealnie
Iwon fajnie ze maz Ci kupilpokaz zdjecie w nowym plaszczyku
ja sie kiedys zastanawialam czy nie dawac na spiocha kolo 12 ale znowu by sie zmienily pory karmien a nie mam gwarancji ze mlody wstawalby o tej 9
Niezapominajka spokojnie bo to tez moze przyblokowac ja dostawalam w piatym dniu
MsMickey oze sie zdarzyc taka kreska jak sie zosawi stad taka info
Josie dzieci latwo przyzwyczajaja sie do dobregoja bym sie bala tak usypiac
pamietajac motyw z chusta i noszenie na kazdej drzemce
teraz tylko przyzwyczail sie babel do wozenia jak spi
bo na spacerach zasypia ... szczwane jak liski sa te dzieci
![]()
może kiedyś się uda, do mnie też zapraszam jak coś;-) zmieścimy się na pewno.
No i jeszcze raz Munka (zamecze Cie chyba - mam nadzieje, ze sie nie gniewasz) czy moge wyprobowac hopsalnie jak mlody zacznie siadac czy raczej czekac az zacznie stawac? Dodam, ze juz teraz staje na nogach - oczywiscie nie stawiam go za czesto, ale czasem nawet podciaga sie za rece do stania.
Niespodzianka- nasza zabawa wyglada tak, ze ja klade na playmate wokol ma zabawki (zyrafke, dzoniacega misia, szeleszczaca ksiazeczke), i zabawki przyczepione do playmaty i niunia zazwyczaj zabawia sie sama (a ja w tym czasie mam czas, zeby cos ugotowac albo ogarnac chate szybko) ale jak nie robie tego to leze z nia i sie tymi zabawkami bawimy, spiewam jej, robie a kuku, rowerek, brzuszki trebuszki, pokazuje ksiazeczke z obrazkami - jeden na jedenj stronie - uwielbia ja i sama kartki przewraca, lezy na brzuszku, tanczymy, turlamy sie itp, ale musze orzyznac, ze duzo czasu spedza sama bawiac sie samodzielnie i dzieki temu siega wszystko co obok niej lezy i lapie co wisi i przeklada sobie z raczki do raczki.
Co do chodzikow to nie jestem przekonana a ten jamperooo fajnie wyglada ale czy wsadzilabym teraz niunie? chyba nieale jakby juz sama stala, chodzila to czemu nie.
ja napiszę tylko że zgadzam się w 100% z Muńką i Pamką a dla zainteresowanych wrzucam link
www.vojta.com.pl - Zagro
[URL]http://vojta.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=2

Artykul zaraz przeczytam. I jeszcze zeby wyjasnic, ja nie zamierzam wsadzac malego teraz do hopsalni. Pytalam tylko czy lepiej wyprobowac jak bedzie samodzielnie siadac czy poczekac na stawanie. Zaraz poczytam, zeby znalezc odpowiedz![]()
Muńka, wtorek mi absolutnie pasuje! Tylko oby w ciągu dnia (tj. do 17.30), bo na chyba 18.20 mamy pediatrę i kolejne szczepienie. A jaki basen w końcu? :-)
MsMickey, proszę nie oglądać n'ki ;-) tylko szybciutko się ustosunkować do pytania dot. basenu! ;-)![]()
edek: hmmmm...czyli po 1.11 się widzimy?
Sunshine, mały w nocy wybudza się dokładnie w ten sam sposób! Głowka na boki, tarcie bużki, nózki w górę...to chyba brzuszkowo-ząbkowa sprawa, bo tarcie niby od ząbków, a poza tym słychac też niezłe bączki...:/ nie wiem, jak pomóc już małemu, bo ja bardziej neutralnie już jeść nie mogę...dziś na obiad zjadłam gotowane ziemniaki z marchewką...to wszystko...