reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Polaa ja tez chetnie sie z Toba spotkam. Takze dziewczyny zapraszam nad morze. Sunshine Wy macie kuzyna. Polaa mozesz spac u mnie - mam dodatkowy materac - wieeelki. A jak Sunshine wolisz u mnie to bez problemow sie pomiescimy. Ktoras bedzie spac ze mna i z L ;-)

Oo, a gdzie dokładnie? Do morza mi zdecydowanie bliżej, niż na basen z dziewczynami z W-wy :-p

reklama
Arytkul super:tak: ale mam pytanie ile z nas tu nie uzywa lezacka, czy fotelika? chyba niewiele;-) wszystko jest dla ludzi i z rozsadkiem:tak:

tak, tylko, zauważ, że leżaczki i foteliki dla maluchów są tak robione, żeby nie było całkowitego obciążenia kręgosłupa. A stawiając niemowlaka w chodziku obciążasz całkowicie stawy kręgosłupa i miednicy. Nie są to też sprzęty, w których można dziecko trzymać pół dnia, ale na pewno nie są tak szkodliwe jak chodziki i wiele innych pokazywanych tu na forum "wspomagaczy".

Tyle w temacie.

MsMickey - jak dla mnie może być na początek skalar, a potem będziemy się ugadywać:-)
hatszept - nie wiem czy widziałaś, że Ci odpowiedziałam wcześniej, bo zrobiłam edycję posta.

Ostatnia edycja:
Spaaaaaaać już mi się baaardzo chce, więc napiszę tylko, ze basen po 1.11 jest dla mnie też super i skalar też!
MsMickey, nie śmiałabym o nic oskarżać :no:;-);-);-)

I do Wszystkich - dobrej nocy! :-)

Munka - wez zejdz ze mnie;-) bo mi duszno:-p, artykul odnosil sie lezaczkow, fotelikow, chodzikow itp
cytuje
,,.....Najczęstszy błąd w tym okresie to umieszczanie dziecka w leżaczkach, nosidełkach czy fotelikach. To samo dotyczy późniejszego okresu, czyli czwartego, piątego i szóstego miesiąca życia, z różnicą polegającą na tym, iż w tym czasie dziecko dąży do dotykania zabawek, chwytania oraz do osiągnięcia obrotu z pleców na brzuch. Stosowanie w/w urządzeń, a także zmuszanie dziecka do przyjmowania pozycji siedzącej w trakcie kolejnych trzech miesięcy to zakłócanie realizacji kolejnego „wielkiego” celu jakim jest dążenie dziecka do pionizowania się....'''

i stad moj post, jeszcze raz to powiem wszystko jest dla ludzi oczywiscie z rozsadkiem:tak:. A czy calkowite obciazenie kregoslupa czy czesciowe to ciagle obciazenie i tyle w temacie.

Ostatnia edycja:

ja też :-D:-D:-D:-D

Spaaaaaaać już mi się baaardzo chce, więc napiszę tylko, ze basen po 1.11 jest dla mnie też super i skalar też!
MsMickey, nie śmiałabym o nic oskarżać :no:;-);-);-)

I do Wszystkich - dobrej nocy! :-)

mi też się oczy zamykają:-):-) paaaaaa

MsMickey i hatszept - jakbyście spotkały gdzieś w sklepie małą zabawkową plastikową konewkę, to kupcie, przyda się na basenie:-) ja też poszukam - jutro będę w Tesco.

gkvip - zapytałaś, odpowiedziałam, a Ty jeszcze masz pretensje, że po Tobie łażę. Następnym razem nie pytaj jak nie oczekujesz odpowiedzi, albo chcesz usłyszeć to co sama myślisz na dany temat.

Ostatnia edycja:
Ech, ja też idę spać, bo jakiś dzisiaj niefajny klimat tu panuje :frown:
Przez to jakoś nie chce mi się specjalnie rozmawiać :sorry2:, a właśnie chciałam się wyluzować po ciężkim dniu, wygadać :confused:
Oby jutro było lepiej, pa :)

reklama
munka - jakos nie widze odpowiedzi na moje pytanie, jedynie twoj wywod. I naprawde mam juz dosc dziewczyno twoich komentarzy na moj temat. Masz problem ze wzrokiem czy ze zrozumieniem:szok:. Ja ciagle z zarcikiem i humorem a ty po mnie jezdzisz:no:. Jak tak bardzo ci przeszkadzam to ignoruj moje posty i tyle.

Do góry