Iwon
Lipcowe Mamy '05
Lenka fajnie, że wreszcie zajrzałaś na główny
Tak się właśnie zastanawiałam, dlaczego tylko na pozostałych się udzielasz 
Alijenka no faktycznie wiele osób ma listopadową handrę. A monotonia mnie też przytłacza, dzisiaj już trochę lepiej, ale wczoraj tak jak pisałam - był niezły kryzysik
Claudette dzięki za pocieszenie w sprawie nie przewracania się na plecki
Kochana 5 miarek czego? Kaszki czy kleiku?
Polaa Ty rozrabiaro
No i trzymamy łapki żeby jednak pamiętał 

Alijenka no faktycznie wiele osób ma listopadową handrę. A monotonia mnie też przytłacza, dzisiaj już trochę lepiej, ale wczoraj tak jak pisałam - był niezły kryzysik

Claudette dzięki za pocieszenie w sprawie nie przewracania się na plecki
Ostatni posiełek ma między 19 a 20, zjada 150ml+5 miarek, śpi do 7-8.Choć jak kilka dni temu jadła ostatnio posiłek ok 18 to też tak długo spała.
Kochana 5 miarek czego? Kaszki czy kleiku?
Polaa Ty rozrabiaro
No i trzymamy łapki żeby jednak pamiętał 
Choć jak kilka dni temu jadła ostatnio posiłek ok 18 to też tak długo spała.

włączyła mi się jakaś wewnętrzna blokada 
dzis mial super ubaw rano, jak sobie zagryzal smoczka a pozniej sila go wrywal, i tak w kolko. mleko wszedzie rozchlapane, a jedlismy chyba z 45 minut
Matę obserwuje, i owszem, ale z perspektywy.
, właśnie moja odwaliła histerię nie chciała jeść i zasnęła, czy oprócz żelu na dziąsła dajecie coś swoim maluszkom na zęby ???
nie minęło 10 min jak sąsiadka puka do drzwi i pyta czy coś się stało bo czerwono u nas. No w sumie wyglada jakby nie wiadomo co się działo ale nie miałam czasu tego umyć. Tylko szkło wysprzatalam. Mało tego, Kuba mi rozerwał torebkę na prezent dla męża, Wojtek marudził strasznie także ciekawie się zapowiada. A jak się okaże, ze maz nie pamiętał to juz w ogóle chyba dzisiaj wybuch e