Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a dla fanek Lekarzy - jeden z piękniejszych utworów z tego serialu:
SO COLD - Ben Cocks feat. Nikisha Reyes-Pile - YouTube

, muszę wykorzystać

po dzisiejszej pobudce o 6.30 całkowicie wypadł mi z rytmu dnia :-( uciekło nam jedno karmieni, zasnął jakieś 40 minut temu
pewnie pobudke będę mieć o 2 lub 3
a tak się cieszyłam 
Kifsi to kiedy wracasz do pracy?![]()

najpierw muszę poznać ,żeby się otworzyć 

Wnikam w każdy drobiazg, ciężko się T ze mną ogląda filmy, bo mam 100 pytań, na które muszę od razu znać odpowiedź. Ale dopytuję też o wszystko: jak czasami coś wspomni, że ma do zrobienia w pracy, mimo, że nie ma pojęcia musi mi wytłumaczyć po co, dlaczego, jak?
no i gdzie ja takie cuda dostanę???:-)
Mój T się śmieje, że mam więcej notatek w kalendarzu niż on, który pracuje w kilku miejscach. Przykładowy dzień wczorajszy: *faktura RWE *wysłać wniosek o urlop wychowawczy* zapisać Kubę do alergologa na przyszły rok*zapłacić…*służba M(mojego brata)*zegarki Lorus na zlotewyprzedaze.pl*promocja na pampersy*skontaktować się z dr w spr. Wyników Nadii*urodziny… I wszystko ma swój kolor: rachunki, urodziny, rzeczy bardzo ważne i wspomnieniowe(np. dziś pierwszy owoc Nadii). Chore? Hmmm trochę tak, ale inaczej bym zginęła. A te rzeczy „wspomnieniowe” to potem wrzucę w wolnej chwili do jednego pliku i Nadia będzie miała pamiątkę jak Kuba: pierwszy ząbek, pierwszy sus…. Choć przyznam, że o niej to czasami zapominam.
Niby taka szara myszka, cichutka, a np. policja szukała mojej koleżanki przez to, że ją gdzieś wyciągnęłam. I jak zaczęły tak opowiadać to wszystko kończyło się na mnie