• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

Dzięki Iwon, też tak mi się wydaje, ktos próbował mi wmówić że to wirus, bez komentarza.... a i teściowa dzwoniła z zapytaniem " jak ona znosi te zastrzyki ?" oraz " i skąd ta choroba u niej sie wzjęła?" myślałam że wyjdę z siebie :wściekła/y:, przecież po wizycie u nich w nieogrzewanym domu dostała gorączki :angry: oby nie wygarnąc jej tego wszystkiego powiedziałam " że muszę kończyć bo mała płacze". No co za tupet, bezczelny babsztyl :angry: ale jestem z siebie dumna bo nie dałam sie sprowokować głupiej babie!!! No to wyrzuciłam to z siebie, ufff.... i już mi lepiej

reklama
Iwon ja uwielbiam piec, zwykle były to ciasteczka, albo jakieś babki na szybko, bo do babeczek ciężko było mi się zabrać, a teraz rach ciach i gotowe, a Lenka uwielbia patrzeć jak piekę :-D. W niedzielę znów goście będą, więc trzeba będzie zrobić, a dodatkowo popękane ciasteczka czekoladowe.. :-p

Waris nie daj się sprowokować teściowej, niech sobie nie myśli!

Młodak
ja też wyznaję zasadę, że po to płacę składki, żeby być godnie traktowaną, a nie jak się da w łapę. A Twojemu powiedz, że ma natychmiast iść się upomnieć i nagadać, żeby w końcu mu zrobili tą operację, bo (tu wymyśl ładny pretekst, który podziała). Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie sprawy..:happy:

My ciuszki już na 74 nosimy, czasem nawet 80 jak takie mniejsze..

Były dziewczyny ze szpitala - boziu jakie te chłopaki już duże, a jakie fajne i jakie grzeczne.. Tylko moja jak się ją położyło to od razu wariowała i na brzuch i na bok i na brzuch i tak w kółko, ale zadowolona była z odwiedzin i nie marudziła, więc chyba się jej koledzy spodobali ;-)

I w ogóle to jestem zła okropnie.. nie chce mi się wyjaśniać, ale.. Wcale się nie dziwie, że polsat cyfrowy ma dział 'wsparcia utrzymania klienta'..:wściekła/y:

Dziękuję dziewczyny, kochane jesteście, dobrze że wam mogę sie wyżalić bo mojemu męzowi to nic nie będę mówiła, z resztą i tak go nie ma w domu całymi dniami

Claudette nie daj sie sprowokować głupiemu Polsatowi ;-)

My też zakładamy rozmiar 68,74 w zalezności od numeracji, zakładam jej też body na 62 - mam taką parę które rosną razem z nią :tak:

Ostatnia edycja:
No i jutro tez nie bedzie zabiegu - K poszedł i sie dowiedział się od pielęgniarek że jest wpisany na jutro jako czwarty, a dziennie robią maks 3 zabiegi.
K chce wyjśc na własne żądanie.

Młodak - niech nie wychodzi!!! Bo straci termin! Niech rano pójdzie do ORDYNATORA!!! Niech walczy! wiesz - "Fuck the system" musi wyjść na Wasze!!! Nie dajcie się!!!!!!!!!!!

Wiec dentysta zaliczony.... biedniejsza o 300 zł jestem.
Oprócz tego zaliczyłam dziś w pół godziny rodzinnego - z bólem głowy poszłam a dostałam skierowanie do laryngologa. Szybko do innej przychodni i tam zonk - pani w recepcji zadała pytanie czy moze być na dzisiaj... Az zamarłam i poszłam. Mam zapalenie zatok, antybiotyk na 7 dni. Bosko

Moje dziecię nosi ubranka 0-3 msc, lub 62. Ma wzrostu 66 cm ale ze wszystko za luźne to to 62 jest idealne. W 68 pływa wiec zakładam te węższe co najwyżej. No i rajtuzy - te sa idealne.

Miałam juz kiedys zapytać - dziewczyny uzywające wielorazówek - jak wam idzie? Jakie firmy polecacie? bo się głęboko nad nimi zastanawiałam i chyba dorosłam do decyzji...

Czy zapalenie zatok jest zakaźne?? Rysica - chyba Ty będziesz wiedziec??

W galerii wrzuciłam zdjęcia Monisi z podciętą grzywką :P

Monika nosi 62 i 68, znaczy większe 62 albo takie mniejsze 68 ;) Ale pajacyki 62.

Aylin - zapalenie zatok to katar, tylko zalegający w zatokach i bakteryjny a nie wirusowy, można się zarazić...

Ja byłam w mojej ukochanej przychodni na WAT i nie wydałam na dentystę ani złotówki. Założyli mi lekarstwo, tlenek cynku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Aylin ja mam bobolider. W miarę spoko, ale chyba miałam bardziej słomiany zapał, bo używam czasem jak mi się zachce, albo prania mam mało, a potrzebuję coś wyprać :-D. Maks co 2h muszę zmieniać, bo inaczej przesikana bokiem jest. No i z kupą to wiadomo, zapieranie na bieżąco.. najgorzej jak Ci robi 4kupy pod rząd, a moja chyba czuje, że ma wielorazówkę, bo od razu jakieś rozwolnienie... A w pampersie raz góra dwa razy walnie kupę... :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry