reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
No kurka zahaczałam odpowiedzi i nic ...

Dzięki za linki do centrum sporów. Rozmawiałam jeszcze z nią i może wysłała na adres łódzki - zadzwonię do mamy może coś przyszło, choć zawsze dzwoni i mnie informuje. No ale sprawdzę jeszcze.

Pamka nie strzelaj focha wiadomo że wszystkie dzieci nasze są - a Wasze wcześniaczki to już nas wszystkich:):):)

No my właśnie w ramach andrzejkowania staramy się uśpić Gochę, tzn Pe ją nosi ja nakarmiłam i podałam.;)

Zdjęcia dzidzi jedzącej z fotelika łapkami - boskie:) to lubię:) i też tak będę niedługo:)

Muńka ten domek najfajniejszy wg mnie:) ale pomysł, żeby poczekać, aż dzieci przestaną walić łapkami na oślep też nie jest do rzeczy;)

ktoś tu kiedyś wklejał linka do takiego zestawu jakieś 200 klocków drewnianych na allegro chyba - super komplet i planuję taki Gosi kupić ale to dopiero na rok lub później. No i duplo będzie fajne, bo klocki się zczepią i można budować dalej...

lecę bo wrzaskun płacze ze zmęczniea

moja mała już smacznie śpi :))
mam czas posiedzieć na kompie, mojego K nie ma to mam wolny czas :-) na klikanie

Szkoda, ze tak daleko mam do Ciebie;-)

Ja dziś pojechałam do tkmaxx chciałam coś sobie kupić i co zaliczyłam tylko dziecinny :) zobaczyłam kota przytulanke który mi się tak spodobał, ze mikołaj przyniesie go nam :D
Potem pojechałam do mojej babci i dziadka i humor mi poprawili na dzień dobry tekstem do małego "guten tag" a potem mowienie jaki on podobny do taty kurw... juz tyle razy ich prosiłam, ze tym razem powiedziałam tylko, ze ja tego nie pamiętam, a zdjęc nie mamy:baffled::baffled: mają szczęście, ze są po 80tce.

kurde że ja mam tak daleko do Ciebie :-:)-(
u mnie w tej dziurze nie ma nic jak idę na spacer na "miasto" to ciągle w te same rejony !!!!!
dziś wyszłam z domu i po 10 min się wracałam taki deszcz nas złapał, a Niuśka robi awanturę jak jej folię zakładam na wózek i trza było zaś w domu siedzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jutro najprawdopodobniej będę we Wro ale z rana bo chcę do askotu pojechać obadać krzesełka do karmienia

Ja siedze sama,bo rodzice na imprezie,córcia spi,mąż w drodze do nas. Za to u sasiadow impreza z muzą disco polo i piski ich dzieci tak głośne,że zaraz mi G obudzą.

Mi też dziś ucina posty.

MsMickey- ja tez,poki co nie zamierzam G kupowac takich zabawek,ale z pewnoscia za jakis czas:-) może chrześniakowi kupie.

Ostatnia edycja:
kurde że ja mam tak daleko do Ciebie :-:)-(
u mnie w tej dziurze nie ma nic jak idę na spacer na "miasto" to ciągle w te same rejony !!!!!
dziś wyszłam z domu i po 10 min się wracałam taki deszcz nas złapał, a Niuśka robi awanturę jak jej folię zakładam na wózek i trza było zaś w domu siedzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jutro najprawdopodobniej będę we Wro ale z rana bo chcę do askotu pojechać obadać krzesełka do karmienia
Jutro akurat mam imprezke rodzinną, ale następnym razem chętna na spotkanko. Właśnie musze jeszcze torta dla 4latka ozdobić :)
Ja siedze sama,bo rodzice na imprezie,córcia spi,mąż w drodze do nas. Za to u sasiadow impreza z muzą disco polo i piski ich dzieci tak głośne,że zaraz mi G obudzą.

Mi też dziś ucina posty.

A nie chcesz iść na imprezkę do sąsiadów " bo wszyscy Polacy to jedna rodzina" :D

Jutro akurat mam imprezke rodzinną, ale następnym razem chętna na spotkanko. Właśnie musze jeszcze torta dla 4latka ozdobić :)
no mam nadzieję że teraz będę miała większą możliwość podjechania do Wro niech tylko z mała sama wsiądę do auta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja mała tak się rwie do siedzenia że nie mam już do niej siły podpiera się na łokciach i się siłuje aby usiąść !!!!!!!!!!!!!!!!!
nie chciałam pisać posta pod postem bo zaraz karę dostanę :p:p:p

Ostatnia edycja:
reklama
Alijenka- nooo dzieciaki lubia dicho,bo są konkretne rytmy;-)

Aga - gdybym miała z kim zostawić G to wpadlabym do sasiadow :-D umcy,umcy,umcy :-)

Do góry