Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do dnia dzisiejszego mialam codzinne całodniowe mdłosciPiję syropki na kszel z babki lacetowej i prawoślazu i w ogole od 1, 5 tygodnia jestem chora- mozę to zaszkodziło dzidziusiowi- zaczynam panikować
![]()

. Ale rodzilam sn ... udalo sie, mialalm porod w wodzie , jak pojechalam na porodowke i wlazlam do wanny to juz z niej wylezc nie chcialam
i goraco polecam taki porod. jak juz gdzies tam napisalam to ja z tych mniejszych jestem
i udalo sie sn. CC bym nie chciala oczywiscie zawsze istnieje taka mozliwosc ale widzialam kobitki po cesarkach jak sie meczyly to ja nie chciec
ale zobaczymy jak to sie ulozy. czy dotrwam do terminu bopierwsze dzieice 3 tygodnie przed terminem urodzilam.
. se mysle...
Mnie trochę pomdlewa jupiiii tylko nie wiem czy to czasem z tego, ze spalam do 15
Ale zjadłam pieczywko i przechodzi, wiec to chyba to, ufff trzymam kciuki za moje mdłości![]()

Drogie Koleżanki, czy orientujecie sie może w którym tygodniu najlepiej wykonac tzw. test Pappa - w rejestracji twierdzą, że najlepiej w 13 tygodniu a mój Gin krzyczy, że jak najszybciej![]()