Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
normalnie by mozna na poster mleko matki dac
i chyba nawet widzialam dzis na fb monike w twojej sukience bialej z rozowym?
i o mały shopping bo trzeba szybko wracać do domku, dziadkowie dopiero drugi raz zostają sami z małą, a ostatnio tylko siedzieli z nią 2 godz. kupuję jej elmexa i dosłownie nakładam na szczoteczkę tyci tyciAlijenka- jaką pastę do zębów kupujesz dla Nataszki?
nioo tylko u mnie zakupki to będą trwały migiem !!!!! a do kina to chyba pójdę jak mała skończy rokAlijenka - gratuluję tyyylu ząbków!!! To dlatego była ostatnio taka marudka - choroba plus ząbki mocno dały jej w kość... No i widzę, że podobne plany mamy na weekendTeż moi rodzice przyjeżdżają a my zostawiamy im dzieciaki i wyruszamy na shopping i może się uda na Hobbita
![]()

Wczoraj zaczęłam oglądać i młody się obudził- więc proszę o jeszczeeeeeeeee- widziałam to z piersią cudowne!!link
ale za niedługo kasuję !
edit - skasowane![]()
Mała będzie bezpieczna, a Ty się ciesz wolnością!!!Nio my czekamy na teściów i spadamy do Wrocka, zahaczymy o festiwal pizzy z pizza hut :-)i o mały shopping bo trzeba szybko wracać do domku, dziadkowie dopiero drugi raz zostają sami z małą, a ostatnio tylko siedzieli z nią 2 godz.
nie wiem co dzis młodemu się stało , ale w koncu po x -krotnym wstawaniu do niego ,wylądował z nami w łóżku 
efekt -matka niewyspana i obolałą, bo szanowni panowie zajęli całe łóżko a mi ostał się jedynie skrawek :-(
ja chce z dużym wyświetlaczem co najmniej 4 cale i sensownym aparatem :-) no i żeby był w dobrej cenie i abonamencie
dlatego wybieram się do salonu ,żeby sobie pomacać i potrzymać , może coś wybiorę :-)
&&&& za znalezienie nowej :-)
kolejne szoguny w natarciu :-) Wiktor notorycznie wywala zabawki z kosza , ostatni nawet do niego wpadł :-) a najciekawsze są miejsca nieznane , więc bada po kolei każdy skrawek domu :-) ostatnio pokochał przedpokój i buty 
Siuśki pozostały na swoim miejscu...
po tym jak juz z zewnatrz wyczyscil tak ze nie trzeba bylo czyscic sznorowy wypral swoja slina nawet dywanik na przedpokoju juz sprobowal ... kolka od wozka tez chcial przeczyscic jezykiem, a z tym wpadaniem do kosza niezla akcja