reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Dzięki dziewczyny
No podobna do mnie bardzo! Wiem
choć ja widzę różnicę
nos i górna warga hahahahaha
no ale ogólnie cała reszta moje
tylko kolory męża ;P
a w ogóle to piwko wypiłam i jestem pijana

no ale ogólnie cała reszta moje
a w ogóle to piwko wypiłam i jestem pijana

aaa rysica ale boskie zdjecia! ale mialas fure!!!! i jaka spacerowka haha wyobrazacie sobie taka jezdzic po tym sniegu? no i zdjecie z karmienia piersia
normalnie by mozna na poster mleko matki dac
i ile wlosow! ja to bylam lysa bardzo dlugo, musze wam zdjecie wkleic
no i oczywiscie cala monika ale to juz nie bede sie powtarzac moze
i chyba nawet widzialam dzis na fb monike w twojej sukience bialej z rozowym?
mlodak dawaj film z mystery shopper!
normalnie by mozna na poster mleko matki dacno i oczywiscie cala monika ale to juz nie bede sie powtarzac moze
i chyba nawet widzialam dzis na fb monike w twojej sukience bialej z rozowym? mlodak dawaj film z mystery shopper!
Ostatnia edycja:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam u nas nocka taka sobie nie wiem co jej się działo ale wstawałam do niej chyba z 10 razy !!!! i musiałam jej ściągać gile w nocy, kurdę mam nadzieję że nie będzie to choroba tylko suche powietrze !!!!!!
Nio my czekamy na teściów i spadamy do Wrocka, zahaczymy o festiwal pizzy z pizza hut :-)
i o mały shopping bo trzeba szybko wracać do domku, dziadkowie dopiero drugi raz zostają sami z małą, a ostatnio tylko siedzieli z nią 2 godz.

Nio my czekamy na teściów i spadamy do Wrocka, zahaczymy o festiwal pizzy z pizza hut :-)
i o mały shopping bo trzeba szybko wracać do domku, dziadkowie dopiero drugi raz zostają sami z małą, a ostatnio tylko siedzieli z nią 2 godz. kupuję jej elmexa i dosłownie nakładam na szczoteczkę tyci tyciAlijenka- jaką pastę do zębów kupujesz dla Nataszki?
nioo tylko u mnie zakupki to będą trwały migiem !!!!! a do kina to chyba pójdę jak mała skończy rokAlijenka - gratuluję tyyylu ząbków!!! To dlatego była ostatnio taka marudka - choroba plus ząbki mocno dały jej w kość... No i widzę, że podobne plany mamy na weekendTeż moi rodzice przyjeżdżają a my zostawiamy im dzieciaki i wyruszamy na shopping i może się uda na Hobbita
![]()

agaundpestka
Fanka BB :)
Witam
dziś mamuśka ma wolne więc uderzamy na miasto
i do prababci na urodzinki (83).
Miśki współczuję atmosfery w pracy.
Młodak oj jak będę wymieniać tel (kiedyś) to się do Ciebie zgłoszę.
Wczoraj zaczęłam oglądać i młody się obudził- więc proszę o jeszczeeeeeeeee- widziałam to z piersią cudowne!!link
ale za niedługo kasuję !
edit - skasowane![]()
Mała będzie bezpieczna, a Ty się ciesz wolnością!!!Nio my czekamy na teściów i spadamy do Wrocka, zahaczymy o festiwal pizzy z pizza hut :-)i o mały shopping bo trzeba szybko wracać do domku, dziadkowie dopiero drugi raz zostają sami z małą, a ostatnio tylko siedzieli z nią 2 godz.
Miśki współczuję atmosfery w pracy.
Młodak oj jak będę wymieniać tel (kiedyś) to się do Ciebie zgłoszę.
Kasienka_
nocka w porzadku, jedno krecenie i smok drugie woda i spal do 7 z czyms potem zaczal gadac, a jak uslyszal meza to zaczal krzyczec o jedzenie cwaniak maly, ale jak zjadl bawil sie w lozeczku chyba z godzine a ja spalam 
potem standardowo ganial po mieszkaniu a ja za nim ... teraz spi ... jego sen to takie wytchnienie dla mnie ...
Maćku i jak dzisiaj siuski nie wylecialy ?? a jak zostanie to tatus wyjdzie z siebie

Alijenka to bedzie miala zdrowe zabki
ja mam nadzieje ze ten moj nie odziedziczy zebow po tacie bo on to coagle u dentysty siedzi ... moze po mnie bo ja 5 lat nie bylam kiedy i wszystko zdrowe 

teraz tez sie wybieram i juz rok sie wybrac nie moge a przydaloby sie po ciazy, udanego wypadu 

Pamka bo bedziemy musieli oddac trofeum zdobyte z takim trudem

Rysica boskie fotki a Monia kopia Ciebie
Miśki2 najgorsze jest wlasnie jak nie doceniaja, zostawiaja najgorszych a potem trzeba jeszcze i za tych robic i nie wiadomo czeo sie spodziewac na przyszlosc ... przytulam i obys szybko znalazla cos nowego i lepszego
Aga udanego dnia
Josie dobrze ze Ci urosly jednak te wlosy

potem standardowo ganial po mieszkaniu a ja za nim ... teraz spi ... jego sen to takie wytchnienie dla mnie ...
Maćku i jak dzisiaj siuski nie wylecialy ?? a jak zostanie to tatus wyjdzie z siebie
Alijenka to bedzie miala zdrowe zabki
Pamka bo bedziemy musieli oddac trofeum zdobyte z takim trudem
Rysica boskie fotki a Monia kopia Ciebie
Miśki2 najgorsze jest wlasnie jak nie doceniaja, zostawiaja najgorszych a potem trzeba jeszcze i za tych robic i nie wiadomo czeo sie spodziewac na przyszlosc ... przytulam i obys szybko znalazla cos nowego i lepszego
Aga udanego dnia
Josie dobrze ze Ci urosly jednak te wlosy
kifsi
Witam 
i łącze się w bólu z tymi które miały kiepska noc
nie wiem co dzis młodemu się stało , ale w koncu po x -krotnym wstawaniu do niego ,wylądował z nami w łóżku 
efekt -matka niewyspana i obolałą, bo szanowni panowie zajęli całe łóżko a mi ostał się jedynie skrawek :-(
Rysica - a ja zdążyłam, widziałam wczoraj , boskie zdjęcia , a Monika to ty 100% :-)
Pamka - no kolejny szogun w natarciu :-) a co do telefonu to sama szukam bo też umowa kończy się niebawem
ja chce z dużym wyświetlaczem co najmniej 4 cale i sensownym aparatem :-) no i żeby był w dobrej cenie i abonamencie
dlatego wybieram się do salonu ,żeby sobie pomacać i potrzymać , może coś wybiorę :-)
młodak - gratuluje i zazdraszczam nowej umiejętności :-)
alijenka ,viola -gratuluje ząbków
miski- współczuje sytuacji w pracy
&&&& za znalezienie nowej :-)
kasieńka - myśle ,że nie tylko twój
kolejne szoguny w natarciu :-) Wiktor notorycznie wywala zabawki z kosza , ostatni nawet do niego wpadł :-) a najciekawsze są miejsca nieznane , więc bada po kolei każdy skrawek domu :-) ostatnio pokochał przedpokój i buty 
i łącze się w bólu z tymi które miały kiepska noc
nie wiem co dzis młodemu się stało , ale w koncu po x -krotnym wstawaniu do niego ,wylądował z nami w łóżku 
efekt -matka niewyspana i obolałą, bo szanowni panowie zajęli całe łóżko a mi ostał się jedynie skrawek :-(Rysica - a ja zdążyłam, widziałam wczoraj , boskie zdjęcia , a Monika to ty 100% :-)
Pamka - no kolejny szogun w natarciu :-) a co do telefonu to sama szukam bo też umowa kończy się niebawem
ja chce z dużym wyświetlaczem co najmniej 4 cale i sensownym aparatem :-) no i żeby był w dobrej cenie i abonamencie
dlatego wybieram się do salonu ,żeby sobie pomacać i potrzymać , może coś wybiorę :-)młodak - gratuluje i zazdraszczam nowej umiejętności :-)
alijenka ,viola -gratuluje ząbków

miski- współczuje sytuacji w pracy
&&&& za znalezienie nowej :-)kasieńka - myśle ,że nie tylko twój
kolejne szoguny w natarciu :-) Wiktor notorycznie wywala zabawki z kosza , ostatni nawet do niego wpadł :-) a najciekawsze są miejsca nieznane , więc bada po kolei każdy skrawek domu :-) ostatnio pokochał przedpokój i buty 
Dzień dobry!
W nocy znowu pobudka z niewiadomych powodów
Siuśki pozostały na swoim miejscu...
PUDELEK - NOWY HIT New Kids On the Block! (POSŁUCHAJ)
W nocy znowu pobudka z niewiadomych powodów
Siuśki pozostały na swoim miejscu... PUDELEK - NOWY HIT New Kids On the Block! (POSŁUCHAJ)
reklama
Kasienka_
Kifsi buty juz pochowalam bo chcial nawet podeszwe wylizac
po tym jak juz z zewnatrz wyczyscil tak ze nie trzeba bylo czyscic sznorowy wypral swoja slina nawet dywanik na przedpokoju juz sprobowal ... kolka od wozka tez chcial przeczyscic jezykiem, a z tym wpadaniem do kosza niezla akcja 
po tym jak juz z zewnatrz wyczyscil tak ze nie trzeba bylo czyscic sznorowy wypral swoja slina nawet dywanik na przedpokoju juz sprobowal ... kolka od wozka tez chcial przeczyscic jezykiem, a z tym wpadaniem do kosza niezla akcja Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 18 tys
- Wyświetleń
- 1M
- Odpowiedzi
- 3 tys
- Wyświetleń
- 270 tys
Podziel się: