Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no nerwów sporo ale na szczęście wszystko jest okKasia jak malutka? Pewnie wiecej strachu niz szkody. Ahh ile my nerwow stracimy przez te nasze dzieci![]()
dziękujęno super że zdrowa tylko czy nas chce wykończyćKasia.natka chciala pokazac ze zdrowa
my dzisiaj bylismy w zlobku na dwie godziny... ehhhh nie czuje tego wszystkiego ... ciekawe czy sie pochoruje znowu, jutro oddaje go na godzinki
i kolejny dzien z bolem ... wymiekam
jak dziś Niko w żłobku? i współczuję bólu 
ale się nie poddałam 
starą i nową ;-)Alijenka a jaki masz fotelik ?
Mlodak zanim przeczytalam ze zmieniasz na golarke to sobie pomyslalam o bolu jaki czujesz depilujac sie pod pachamio rany az mi ciary przeszly
ale skoro jest od 9 kg to czemu od 9 miesiaca
?
Kasia.natka ano plakusial niestety, ale akurat w miedzyczasie jak byl chory zaczelo mu sie ze mama musi byc to teraz musi sie oddzwyczaici placze jak zmeczony jest ... a tak lulaja kiedy maja w rozpisce pewnie
u nas pod blokiem mnostwo topiacego sie lodu i slisko jak 150, jak wysiadalam z samochodu to musialam tiptopami z Nikosiem na rekach zeby sie nie wywalic
a pytam o foteliki bo nam fizjoterapeutka powiedziala ze jesli ma ponad 9 to mozna przesadzic a tamten pierwszy mamy do 9 kg i mysle ... dzisiaj wozilam w nowym i mlody strasznie zadowolony... mamy STM starlight odpowednik Recaro tylko inny material obszycia
a ja nogi depilator ... a reszta maszynka coby nie cierpiec![]()
haha ale smiesznie je, i te raczki w gorzeMuńka a jak u Was z jedzeniem ?? Bo u nas superOstatnio 10 minut i zupka zjedzona, a dzisiaj nagrałam jak już je, chociaż to i tak już było średnio bo to była końcówka
Ale ewidentnie brokułowa jej smakuje, i lubi sobie kawałeczki podziamgolić dziąsłami bo nie miksowałam na papkę tylko zostawiłam kawałki a część warzyw specjalnie wrzuciłam później i domiksowałam
![]()

Dziewczyny dzięki za kciukiudało się. Dziś rozwiązałam formalnie umowę z moim dotychczasowym pracodawcą a od 1 lutego idę do nowej pracy :-). Muńka, MsMickey do tej o której mówiłam że mają się do mnie odezwać. Tak więc wykorzystałam ostatni moment aby chociaż Was zapoznać face to face bo teraz to już "mama wraca do pracy". Z jednej strony cieszę się bo wreszcie wyjdę do ludzi a z drugiej to chętnie siedziałabym z małą.

Była dzisiaj u mnie kumpela z 3miesięczną Majką. :-) Tak jak pisałam wcześniej - na razie ta różnica jednak przeszkadza. Zośka chciała ją za włosy ciągnąć ;-)
I wiecie co - ja to jednak mam kochane dziecko ;-) Jak coś jej nie pasuje albo się czegoś domaga to marudzi, pojęczy. A taka Majka albo Olek od razu ryk![]()

postanowilam juz sie dobic w bolu i wydepilowalam sobie nogi ... tak se pomyslalam ze boli od patrzenia na moje nogi co prawda teraz nie przestalo mimo ze nogi gladkie ale moze jutro jak nie bede widziec tego co bylo
jakbym byla bogata to bym sie wszystkich wlosow na ciele poza glowa i brwiami pozbylana zawsze
moze dokleila je na glowe coby miec gestsze wlosiska
![]()
czym sie skalpujecie ? tzn depilujecie ? i jak czesto ?
czy macie juz kolejne foteliki jesli tak to jakie ? czy ktoras juz przesadzila dziecia na kolejny fotelik ?

myslisz ze bol glowy moze wynikac z nadmiernego owlosienia? a szczerze to u mnie tez permanentny zarost
przed porodem to raz w tygodniu depilowalam obowiazkowo, a teraz... szkoda gadac.