Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O matko, zgon po antytabsach?
Ja też nie praktykuję tej formy antykoncpecji, nigdy nie brałam chemii i brać nie będę.
Ja bralam przez pare lat(Harmonet), teraz juz nie bede. Boje sie, ze znow zaczne wode zatrzymywac itd. A tak w ramach ciekawostki: moja kolezanka po porodzie (w marcu) miala okresy co dwa tygodnie przez dwa tygodnie. Poszla tu w Uk do lekarza, zrobil jej cytologie i powiedzial, ze jak wszystko bedzie ok to on proponuje implant albo tabletki
Nie ma to jak poznac przyczyne ... Najlepiej bez sprawdzenia dac hormony. "A moze pomoze".
. Cały czas chce być na rękach i na wszystko reaguje płaczem i nie wiem czy to przez chorobę czy przez zęby czy przez jeszcze co innego, ehm
, a teraz uważam, że nie ma co się faszerować bez potrzeby. U mnie koleżanka z pracy miała zapalenie żył przez tabsy.Hi!
Moje dziecko przechodzi samą siebie! W nocy pobudki co 2h z płaczem, nie mam już sił, aaaaaaaaaaaaaaa! No i jak ją wykąpiemy idzie w kimę i wstaje po 1-2h wyspana i chce się bawić. Cały czas chce być na rękach i na wszystko reaguje płaczem i nie wiem czy to przez chorobę czy przez zęby czy przez jeszcze co innego, ehm
Też kiedyś brałam diane (trochę z musu), a teraz uważam, że nie ma co się faszerować bez potrzeby. U mnie koleżanka z pracy miała zapalenie żył przez tabsy.
Muńka - powtórzyliśmy dziś badanie, niby nie jest źle ale leukocytów trochę ma za dużo :-(

Wracamy z cysto.
Gocha ryczala wnieboglosy.
Nie polecam :-(