Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasia u nas też z kasą lipa ostatnio, chyba te małe czerwcowe skarbonki ta kasę pożerają
a tabletki bierzesz? bo może to od tabletek te plamienia
a tabletki biorę jeszcze te co można przy karmieniu i niby przy nich jest taka mozliwość
Witamy ząbalka:-)
A byłaś u ginekologa z tymi problemami okresowymi??
dzięki a u gina byłam w zeszłym tygodniu i tak niby może być przy tabletkach które biorę... ale ile można
no właśnie byłam i ze względu na tabletki które biorę (te które można przy karmieniu) to może tak być i jest ok ale ja mam już dość więc czekam do końca opakowania i przechodzę na zwykłeKasia.natka - gnaj do gina bo to średnio normalne aby okres/plamienie trwał miesiąc.
Ja też mam jakiś dziwny i może we wtorek uda mi się pojechać do lekarza bo przecież masakra jakaś jest.
.

Hasło do zmiany uzebienia na suwaczku
:-) az chce sie robic rodzenstwo dla mlodej
to chyba tylko moja bezzebna 
no nic zostaje mi tylko pocieszyc sie polska playgrupa dzisiaj :-)
nie mama, nie tata 
że normalnie z mężem zaczęliśmy się z jej reakcji rechotać na cały głos aż Szymka obudziliśmy a potem jeszcze chyba przez pół godziny co chwila któreś z nas parskało śmiechem. Normalnie bomba! 

Udała się nam córa 

tulę mocno!!!!!!!!!!!A kuku, a kuku, choć nie mam siły już dzisiaj kukać, zbliża się piątek, dostałam @, do tego dieta, przeżywam pierwszy kryzys![]()
a teraz doszło dadadada i czasami tatat i tytyty, aloe i tak najlepsze jest BUBA 

Ja bym poszła.
a z wynikami to nie przesadzaj, limfocyty lubią być podwyższone, a ten magnez to nawet nie żartuj![]()
No właśnie poprosiłam o komentarz siostrę mojej kumpeli z pracy, bo jest lekarzem i powiedziała tak jak Ty zaza, że limfocyty bardzo lubią "skakać" u dzieci i wystarczy lekki katar żeby coś było poza normą. A K. jest przecież ostatnio notorycznie kichający. Generalnie powiedziała, że wszystko ok i nie ma powodu do niepokoju
Uff...dzień dobry.

Będzie lubiła robić zdjęcia po mamie
Hhehe, młoda już nakarmiona i śpi - widać, że post niedokończony od razu;-)Jak dla mnie bomba:
środa 19.45 Django.
Tylko obawiam się, ze Muńka może móc rację (tylko na litość boska ne mówcie jej tego;-)) z tym, ze może lepiej po prostu kawa? Będzie też Hatszept i sugerowała to samo (że bardziej będziemy chciały pogadać).
Mamy jeszcze czas na decyzję.
Albo:
w środę na Babyseans w ciągu dnia a wieczorem na całkiem dorosłe ploty???
Babyseans jest też w Warszawie w poniedziałek.
A pod koniec tyg do Mlodaczki (;-)) ?
Z tym to jeszcze będę ustalać moich przyjaciół na konkretne dni to dam znać.
Ja szykuję się do wyjścia nr 2 dziś cystografia.
:--
-(
Wyniki odebralam wczoraj i na moje oko dobre:
z posiewu hodowla ujemna
ogólny: białko ujemny, przejrzysty, reszta też wygląda dobrze.
Takie głupie laboratorium, że zakresu referencyjnego nie piszą :-(
Miłego dnia:-)

Hej baby
przypomniało mi się, że też już odebrałam wyniki starszaka i chyba są ładne, to znaczy wszystko w normie, poza dwiema rzeczami - ma trochę za wysoki procent limfocytów (sama ilość limfocytów w normie) i, co mnie zdziwiło najbardziej, za dużo magnezu. Wprawdzie niewiele, bo norma jest do 85 a on ma 86, ale jednak zastanawia mnie to, bo z reguły są niedobory... Już oczywiście się naczytałam w internecie o tym i owymi nie wiem, czy iść z tym do pediatry czy dać sobie na luz. W końcu to nie ona mi kazała robić badania i pewnie to skomentuje po swojemu.
dzień dobry :-)dzięki a u gina byłam w zeszłym tygodniu i tak niby może być przy tabletkach które biorę... ale ile można
![]()
no i skoro mówicie że już mogę to oficjalnie ogłaszam i chwalę się - MAMY ZĄBKA!![]()