Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i siedzi już na L4, więc mam roboty po uszy, bo styczniowy zastój minął, z roboty gnam do domu, w domu czas poświęcam małej, no bo mamy go niewiele.. Potem nadrabiam obowiązki domowe, sen (kiepskawy) i znów to samo...Fajnie chodziło się po galerii w nocy polecam:-) i nikt nas nie gonił z latarką nic z tych rzeczy![]()

(rozkładali plan do zdjęć, albo nakręcenia reklamy Lenora:-))][/B]
A w ogóle, to mam nerwa. Nie dość, że to moje dziecię mi dało do wiwatu, to jeszcze koleżaneczka z pracy podniosła mi ciśnienie. Normalnie aż mną zatrzęsłoMusiałam się długo uspokajać.

podziwiam...
Hej
Macie jakiś pomysł, dlaczego moje dziecko od dłuższego czasu budzi się o 22, 24, 2, 5 z głośnym płaczem?
I dlaczego od piątej zmaiast spać, to wyje?
Dzisiaj miałam pierwszy od dawien dawna kryzys. Oddałam go o 5.30 mężowi i nic mnie nie interesowało, miał go zabawiać, ubrać, zajmowac się nim, a ja się zaszyłam w łazience i szykowałam do pracy. Chciało mi się normalnie wyć z nerwów. MAM DOSYĆ TYCH NIEPRZESPANYCH NOCEK i tego jojczenia małego. Jednego dnia jest super dzieckiem, a następnego ciągle stęka, pręży się, marudzi.
Mam doła.

Sunshine ale Ci fajnie z ta butelka ja w koncu musze zmienic te szklane na plastiki bo moj sie nigdy nie nauiczy trzymac... a masz uchwyty przy butelce ??
ale trzeba porzadnie pociagnac zeby polecialo i mloda nie pije. Kupilam drugi NUBY i jest podobny jak ma Mlodak silikonowa konowka duzo leci i na poczatku sie krztusila ale juz sie nauczyla
:-)

:-)