• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

moj zaczal juz poza sylabowanie wychodzic i przed chwila powiedzial cos w stylu ŁODZIE :-D a no i juz 3 raz przeszedl z siedzenia na czworaka i pozniej spowrotem do siadu wiec zaczynam myslec ze to nie przypadek! ale ogolnie najbardziej to lubi na siedzaco sie przemieszczac, tzn z siadu robi wypad do przodu po czym siada w innym miejscu:-D
Kasienka dostalam w koncu nosidelko tula:tak: boskie!

buziak fajnie ze tu zajrzalas i ze oddali ci haslo! oby wiecej wizyt!

reklama
Josie to gratuluje. Lodzie :-D:-D:-D Dosc nietypowe pierwsze slowo :P U mnie mlody pewnie zacznie od k***:dry: Niby L sie hamuje ostro jak ze mna rozmawia, ale jak nadaje z kolegami przez telefon to az uszy puchna. Zwracam mu uwage, ale nic to nie daje. Chyba bede musiala jakis paralizator kupic i za bluzgi bedzie porazenie pradem :D

Hej,
my po szczepieniu,
Z okazji tłustego czwartku zjadłam 2 pączki 4 faworki i 20 pierogów.

Kupa - ide przebrać

OOooooooooooooooooooo BUZIAK?????????????????????

A i konkurs - kto zgadnie ile waży moje dziecie?? Nagrodą jest pączek "tymi ręcami" robiony :)

Aylin 7.600 :)

dziewczyny przepraszam jeśli często którąś po inę, bo czytam z doskoku, najczęściej na milion rat i odpowiadam w biegu :(

buziak WELCOME!!!!! mam nadzieję, że wszystko idzie po twojej myśli i układa się jak najlepiej! tęsknimy tu bardzo za tobą! :)

dziewczyny z wawy - ale wam zazdroszczę tego spotkania:) mam nadzieję, że mnie obgadywałyście, bo chciałabym się poczuć ważna ;-):-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry