• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Tylko, że Goch tu mrugnela od lampy a ma oczy jak 5 zł! No ale ja usypiam na łóżku w sypialni nie wychodzę muzy nie puszczam ... Goś właśnie się jeszcze wierci bawi wie min ekspresem idealizacja bluzy. Ale pokłada się troszku co daje nadzieję;-)

Najbliższe były Muńka i MsMickey. McMickey prawie prawie - 6665. W sobotę smażę kolejną partię. Zapraszam po odbiór. Ewentualnie moge wysłać - proszę o adres :) Ale obawiam się ze lekko czerstwe będą :)

Pani doktor tylko ręce złamała. Dostałam skierowanie i mam zrobic badanie moczu i morfologie. I obowiazkowo zagęszczać każdy posiłek równocześnie przyśpieszając rozszerzanie diety.
Któraś z was wklejała taką fajną tabelkę z produktami w poszczególnych miesiącach. Niestety nie zapisalam sobie - macie to gdzies??

Aylin 3.900? :-p

edek: oooo, już widzę, że zdradziłaś tajemnicę ;)

Kupiłam ten dento coś tam. Wysmarowałam małemu dziąsła na maksa, ale podobnie jak Sunshine mam wrażenie, że się tą maścią najadł i tyle :sorry2: Po położeniu do wyra płakał, chodziłam do niego chyba z cztery razy, w końcu zapodałam eferalgan. Ech... miałam mu nic nie dawać, no ale muszę się w końcu wyspać :-( Tylko teraz, jak się okaże, że noc ładna, to nie będę wiedziała czy to czopek czy ten żel...

MsMickey
cudna Gochna :-D Bardzo śpiąca ;-)

My mamy niekapek NUKa ale tak jak Zosia Maćku mój bąbel pije z niego niechętnie. Niekapek jest do zabawy ;-)

Muńka
no dziwne z tą parą gejów. Czemu nie oddała "normalnej" parze?

Niespodzianka ja dzisiaj też się nie skusiłam na pączka :) No, może tylko małą połóweczkę uszczknęłam :-p

Któraś z was wklejała taką fajną tabelkę z produktami w poszczególnych miesiącach. Niestety nie zapisalam sobie - macie to gdzies??
Ja mam coś takiego, ale musisz sobie na tej stronie dla UU znaleźć
Schemat żywienia niemowląt karmionych butelką - MójNiemowlak.pl

edek: jest http://mojniemowlak.pl/schemat-zywienia-niemowlat/schemat-zywienia-niemowlat-karmionych-piersia.html

My mamy niekapek NUKa ale tak jak Zosia Maćku mój bąbel pije z niego niechętnie. Niekapek jest do zabawy ;-)

Zosia to się tym nawet bawić nie chce ;-)

z tym dzieckiem oddanym parze gejów to widziałam zapowiedź programu i powiem wam, że wydawało mi się, że jestem przeciwna adopcjom prze pary homoseksualne, ale oni tacy wpatrzeni w tą małą byli... chociaż może to "magia" tv:sorry2:

Aylin no to niezły szczypior z twojej Martynki :) musisz jej dać schaba z kapustą zasmażaną to podskoczy jej trochę ta waga:-p

może się zmówiły te nasze dzieciaczki, bo Sergiuszek też na czworaka wylądował, mimo że juz spał, a przynajmniej tak mi się wydawało:dry:

reklama
Niespodzianka - przykro mi :) ale wpadnij na kawe w ramach poczęstunku dostaniesz :)

Iwon - zdradziłam bo spać sie wybieram i nie chciałam w niepewności dziewczyn zostawiac. A z tym 3900 to przesadziłaś :) Pani doktor by nas na intensywna w try miga wysłała. Ale tak naprawdę za wesoło ni jest. 20 grudnia ważyla 6440. Więc w 7 tygodni tylko 225 g przybrała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry