Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asiia - gratuluję!!! super wiesci i dobrze by było, zeby ta druga to była córcia dla mamusi.. a jesli bedzie chłopczyk to pociesze ze jednojajowe sa super! i ta wiez miedzy nimi![]()
kamila - a to do niej chodziłaś? ja wiem, ze kobieta w ciązy jest wrazliwa, ze to o dziecko chodzi i człowiek zrobiłby wszystko, ale tej pani to nalezało sie cos na wyjsciu powiedziec. juz od tego sadła bym zaczęła. Idz prywatnie jesli Cie to uspokoi i obowiazkowo zmien lekarza. Przykro mi
weszłam na tatusiowe rady jak przetrwac humory zon w ciążydobry wątek, tylko szkoda ze baby wszedzie musza wsadzic swoje 3grosze
https://www.babyboom.pl/forum/trzym...zyszlej-mamy-jak-pomoc-jak-przetrzymac-22580/
Przy takich bliźniakach ludzie strasznie zaczepiają, normalnie jakby pierwszy raz widzieli
ja bym jej chyba parę słow powiedziała, nie dziwię się, że jesteś rozczarowana
:-) ja za to byłam bardzo zadowolona z wizyty u gp a pozniej u poloznej
miało już byc 29 listopada ale wracam wtedy i akurat dali mi godzine o ktorej ląduje
nie zdążyłabym ale jakoś wytrzymam te 8 dni jeszcze...już proszę o kciuki;-)
W pierwszej ciazy brałam własnie luteine. Pielegniarka podpowiedziałą nam, zeby isc do dyzurnego, zeby wypisał recepte i wykupic sobie, było oczywiste ze chcielismy tak zrobic. Moj P poszedł do pokoju lekarza a on mowi, zeby mu dupy nie zawracac, bo jakby tak kazdy do niego przychodził to on by nie robił nic innego tylko wypisywał ludziom recepty
szok! P nie wytrzymał i powiedział mu co o nim mysli, zeby na bazarek marchewke poszedł sprzedawac bo to nie lekarz,ze weterynarz lepiej o zwierzeta dba, Wiecie co rano sie okazało na obchodzie? Wyłączył mi ****ny luteine z leków, ktore mi podawano