reklama

Czerwiec 2012

Aylin - no to moja sobie nic nie daje zrobić przy nosie, ani psiknąć, ani ściągnąć, wszystko na siłę, i z dzikim wrzaskiem.......

Kasieńka - jak się daje tylko na noc to można tydzień stosować nasivin. Ja w dzień psikam Euphorbium
kupiłam też Sinus-Pax homeopatyczny na katar - siostra mi poleciła, i wapno na obkurczenie śluzówki.

Nocka lepiej, wstawałam ok 3 i 4 ale na chwilę już, żeby Monikę położyć i dać pieluszkę, suma sumarum wstałyśmy o 6 - także już znacznie lepiej. Za to jak wstała, to miałam wrażenie , że katarem ma zatkane wszystko - nos, zatoki, gardło - no wszystko, odkasływała strasznie, a po odciągnięciu było jeszcze gorzej, dopiero po drugim jakoś poszło. Teraz jej co chwila cieknie z nosa - dobrze, niech się samo oczyszcza. chociaż teraz to tak naprawdę śpi.

reklama
Aylin ano widzisz :) ja skojarzylam ze mowilas ze kazala dawac kaszki te ryzowe na utuczenie :) ale to dobrze ze tak ladnie przybiera po zwyklych rzeczach :) widocznie bardziej tresciwe

Rysica a mi pediatra wlasnie powiedziala ze na noc i przez trzy dni ... ale widocznie co lekarz to opinia... co do drugiego specyfiku to on opisany jest zeby nie stosowac poniozej 2 lat ... u nas wapno nie pomaga.. wspolczuje takiego kataru bo my wlasnie przy takim gigancie zapalenie oskrzeli dostalismy ale tez nieswiadoma podalam deflegmin ktory zapisala lekarka ... a on jeszcze powieksza katarzysko i go calkiem zalalo

Ostatnia edycja:
Rysica mowie do niego ostatnio Janek a wczesniej Jasiu. nie robi mi roznicy :)

Kasienka inhalator jest firmy MEDISANA i sprzedawali to w Tchibo. Juz pisalam ze lubie kupowac w tchibo bo mozna przetestowac i oddac do 3 miesiecy jak ci nie odpowiada :) ale juz ich nie ma chyba bo tam sa takie krotkoterminowe "kolekcje"

Munka mysle ze 30 skalpel osiagne na poczatku marca :) jak dobrze pojdzie

pozdrawiam z pracy. duzo roboty dzis az nie wiem za co sie zabrrac to zabralam sie za bb :)

Dziewczyny dzis o 13 ide do childminder'ki z Aurelka to jedyna ktora ma miejsca ale tylko dwa dni w tygodniu, mam nadzieje, ze jest w porzadku, wlasnie szpieguje ja na FB :sorry2: Nawet nie wiem o co pytac, nie mam pojecia jak to wyglada..... Trzymajcie kciuki prosze :-)

Aylin- super juz 7 z przodu, moja stanela z waga to moze Twoja ja dogoni :-p ja kciuki trzymalalm ale przez ten upadek zapomnialam napisac :sorry2:

Rysica- dobrze, ze z Monia juz lepiej :tak: A Sinus-Pax i Sinupret to to samo?

Josie- sliczne te rzeczy a sweterek sweet!!!

Kurcze mloda sie bawi zamiast spac a ja musze sie jeszcze wykapac!!!

Witajcie,

Kuba w przedszkolu a Wojtek chory, w nocy gorączka 40stopni i okropny kaszel, za niedługo wizyta u lekarza.

aga trzymam kciuki za Antosia.
josie śliczny sweterek i spodenki :tak:
Maćku mojemu juz coraz mniej tez sie podobają spacery w ciepłej kurtce. Denerwuje sie bardzo jak Go ubieram a wcześniej tak nie było.
rysica jak dzisiejsza nocka? Mam nadzieje, ze lepiej :tak:

Niespodzianka współczuje tak wczesnej pobudki. Ja dzisiaj miałam nieciekawa noc ale nie ma sie co dziwić, Młody tak sie męczył.
sunshine Kochana nie pierwszy i nie ostatni upadek. My tez juz zaliczylismy :-( Płaczu co nie miara ale bardziej sie przestraszył niż Go bolało.

edit. Rysica sorry doczytalam teraz. Jakoś umknął mi Twój post. Dobrze, ze juz lepiej

Josie dzieki:-)
U nas poprawa mlody lepiej oddycha:-):-):-) ale martwi mnie, bo ma cukier za wysoki dzis mu beda znowuu robic wiec trzymajcie kciuki <PROSI>

jeszcze raz zdrowka :tak: teraz juz tylko lepiej bedzie :tak:

Niespodzianka- maly gryzon Ci rosnie :-D musial paluszek smacznie wygladac :-D i oczywiscie wspolczuje nocki....

Polaa- zdrowka dla Wojtusia, oby szybko wyzdrowial bo moja caly czas kaszle juz mnie szlag trafia :angry: dobrze ze juz w nocy jest troszke lepiej
Aylin- nosidla super to z kurka mi sie podoba :tak::-) :-)

Wczoraj wieczorem mialam stresa po tym upadku mlodej, jak nidgy budzila sie z placzem i nawet na raczkach sie nie wyciszala,:-( nie wiem czy ja glowka nie bolala?, a najgorsze jest to ze nie pamietam czy spadla na tyl czy na przod glowki, bylam w takim szoku ze od razu ja zlapalam ale glowa poleciala i nie wiem.... wczoraj wydawalo mi sie ze ma guza z tylu glowki ale dzis nic nie czuje :dry:

Sunshine - ja chce włąśnie jakieś takie folkowe. ale raczej w kierunku wycinanek łowickich pójdę. Maż musi sie nad swoją stroną zastanowić - czy chce gładka czy z czymś :)

Sunshine powodzenia u opiekunki. Nie wiedzialam, ze tak ciezko z szukaniem w Uk. Oby sie okazala sensowna. To Polka czy Angielka?
Moze nocne pobudki Aurelki byly przypadkowe? Za duzo wrazen w dzien, albo za malo spala w dzien i z przemeczenia sie budzila. To niekoniecznie przez upadek.

Polaa zdrowka dla Wojtusia. Jak tam Kubulo w przedszkolu? Gada juz po "ichniemu' ;) ?

Aylin dla meza wez pantere ;) rozowa ;)

Uhh @ nadchodzi. Lodowka przyciaga jak magnes i spac sie chce :dry: Na drzemke z mlodym nie oplaca mi sie isc, bo zanim usne to on juz sie bedzie budzil. Dobrze, ze malz ma od jutra urlop do poniedzialku, to mi sie uda ukryc w sypialni na dluzej. W sobote w koncu jedziemy zlozyc wniosek o paszport (troche nam sie zeszlo :zawstydzona/y:). Mam nadzieje, ze najpozniej w drugiej polowie kwietnia zawitam do Pl. Az mi sie plakac chce jak o tym pomysle. Ze szczescia oczywiscie. (achhh te hormonki przed @ :baffled:)

Aylin- to maz i mama musza wybrac sobie sami swoj design nie Ty :-p:-D

Niespodzianka- to angielska opiekunka bo chce zeby byla zarejestrowana i w razie czego tfu tfu zebym nie miala pretensji.... u mnie jest male miasteczko i moze dlatego jest trudno, te lepsze podobno juz od pol roku byly zajete :dry:
I odpoczywaja i wykorzystuj meza :-)

a ja lece do pozniej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry