maćku
Moderatorka
Witam! :-)
Zapomniałam się wczoraj pochwalić, że my też się do spacerówki przesiedliśmy
Ale szału nie ma
Niech już się cieplej zrobi, bo moje dziecko nie czuję się za bardzo szczęśliwe w kombinezonie, czy kurtce...

Ale wiemy przynajmniej kiedy się nie seksić ;-)

Zapomniałam się wczoraj pochwalić, że my też się do spacerówki przesiedliśmy
Ale szału nie ma
Niech już się cieplej zrobi, bo moje dziecko nie czuję się za bardzo szczęśliwe w kombinezonie, czy kurtce...Faktycznie malutko je. Może spróbuj mu wcisnąc jeszcze trochę mleka do/po obiadkuHej babki :-)
Czy budzi się, bo przyzwyczajony do piersi czy może niedojada w dzień?

Współczuję i poniekąd rozumiem, bo też mam bolesną owulację. Zgięta wpół nie chodzę, ale miło nie jest.Umieram dzisiaj. Mam dni plodne i chodze zgieta w pol. Tesc ma dzisiaj operację wiec caly dzien sama bez pomocy K. Szczerze nie wiem jak dam rade. A mialam ambitne plany stawic czoło zaspom sniegowym i iść na długi spacer.
Ale wiemy przynajmniej kiedy się nie seksić ;-)
Próowałam. Na tym zadupiu nie ma zasięgu!Maćku - ajtam nie dasz rady zza biurka. Dasz, daszna przerwach z komórki.
Współczuję i życzę zdrówka!Kolejna nocka do tyłu, 3 dzień bez skalpela, Monika ma straszny katar, dzisiaj idziemy do lekarza na 15:45, ale coś czuję, że kolejna nocka będzie do bani... Ząbek już 4 dzień wychodzi i jeszcze cały się nie przebił, to jakaś masakra! z Szymkiem nie miałam takich akcji!!!

Zdolniacha!Zauwazylam, ze Aurelka to mala papuga jak sie powtarza jakas czynnosc kilka razy to ona potem juz sama to robi, np zawsze jak ja klade spac mowie buzi i czekam na buziaka teraz juz sama daje, wslanie wczoraj maz jak ja klad to do mnie przybiegl i mowi ze dala mu sama buziakaWkladanie i wyjmowanie klockow z garnuszka opanowala do perfekcji teraz wszytsko tam laduje, wyjmuje i wklada zabawki z koszyka bo zawsze jak skonczymy zabawe mowie, ze trzeba posprzatac i tak daje jej zabawki i wklada do srodka to teraz juz sama tak robi
![]()

Śliczne!:-)
Wkladanie i wyjmowanie klockow z garnuszka opanowala do perfekcji teraz wszytsko tam laduje, wyjmuje i wklada zabawki z koszyka bo zawsze jak skonczymy zabawe mowie, ze trzeba posprzatac i tak daje jej zabawki i wklada do srodka to teraz juz sama tak robi 

Przeoczylam posta