Sunshine6
Fanka BB :)
A my mamy pierwszego siniaka :-( Wczoraj Pe wzial ja na kolanka i przysowal sie do stolu i nie zdazyl schowac jej nozek i udezryla kolankiem w stol :-( ale dotykam i nie reaguje wiec moze nie boli 
1. z chlopcem to ciezko sie zdecydowac z imieniem nie mamy jednego faworyta kiedys podobalo mi sie Florian ale przeczytalam znaczenie tego imienia i juz nie
jeszcze Stefan mi sie podoba, Antos ale moja siostra juz zastrzegla sobie, Tymek. Ojjj ciezko bedzie...
1. a dziewczyna to moze Jozefina (Josephine) mojemy Pe sie bardzo podoba, a mi Stefania
2. reaguje na imie chyba ze nie chce slyszec tak jak Martynka - Aylin diabelki usmieszek i dluga w druga strone
Kasia- Twoj Niko juz tyle potrafi, ze naszym daleko do jego osiagniec
:-)
Iwon- tescik bedzie jutro z rana jak @ nie przyjdzie.
A co ma byc to bedzie ale psychicznie nie jestem na to gotowa - jeszcze
Munka- tez o tym myslalam ze bede zagladac tylko jak mloda spi bo dzis myslalam ze juz mi drukarke rozwalila ale dzwiczki jakos uratowalam

Ty juz nic nie mow! moze i to oslabienie ale po nocy? nie wiem.....Sunshine to dawaj wynik szybciutko, bo w końcu by się któraś czerwcówka mogła postaraća skąd ta krew? osłabiona jesteś bidulo? a może to osłabienie to to co myślę
w ciąży ponoć krwawienia z nosa i dziąseł to norma
jak byscie nazwaly swoje drugie/kolejne dziecie ?? czy to chlopiec czy dziewczynka
czy Wasze dzieciaczkiw 100 % reaguja na imie??
moj kiedys reaowal a teraz ni huhu w ogole martwie sie tym, no i wciaz nie widze zeby tak swiadomie cos sie dzialo z jego strony... pare dzieciaczkow robi papa a moj ani mysli... Muńka pisalas o tym bach u mnie nic podobnego ... kiedys jak wolalam kosi kosi to machal rekami uderzajac o siebie a teraz nic ...
1. z chlopcem to ciezko sie zdecydowac z imieniem nie mamy jednego faworyta kiedys podobalo mi sie Florian ale przeczytalam znaczenie tego imienia i juz nie
jeszcze Stefan mi sie podoba, Antos ale moja siostra juz zastrzegla sobie, Tymek. Ojjj ciezko bedzie...1. a dziewczyna to moze Jozefina (Josephine) mojemy Pe sie bardzo podoba, a mi Stefania
2. reaguje na imie chyba ze nie chce slyszec tak jak Martynka - Aylin diabelki usmieszek i dluga w druga strone
Kasia- Twoj Niko juz tyle potrafi, ze naszym daleko do jego osiagniec
:-) Iwon- tescik bedzie jutro z rana jak @ nie przyjdzie.
A co ma byc to bedzie ale psychicznie nie jestem na to gotowa - jeszcze
Munka- tez o tym myslalam ze bede zagladac tylko jak mloda spi bo dzis myslalam ze juz mi drukarke rozwalila ale dzwiczki jakos uratowalam

No i budzi się w nocy z płaczem...
rece mi opadly, skonczony kretyn!!!! dodam ze cale to wzburzenie oczywiscie z malym na rekach, wiec on juz tym bardziej nie byl do spania. i jeszcze jak wyszlam z pokoju to on tekstem do janka, widzisz? mama cie nie kocha.
skonczylo sie polgodzinnym placzem i noszeniem na rekach
Ale później napiszę, bo teraz idę robić brzuszki