Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W nagrodę mam w planach zamówić nam nosidło
Pathi.pl - Mei Tai nosidła azjatyckie - Galeria
U okulisty mój Julian czarował przez 2 godziny wszystkich wokół, pokazywał jakim jest grzecznym i pogodnym dzieckiem.Hopsał mi na kolanach i śmiał sie do wszystkich, no i wyszło że ma słabość do okularników
Do tych uśmiechał się szczególnie zalotnie. Badanie bez większych problemów, bez zmian na patrzałkach, więc jest OK:-)
Josie dzieki:-)
U nas poprawa mlody lepiej oddycha:-):-):-) ale martwi mnie, bo ma cukier za wysoki dzis mu beda znowuu robic wiec trzymajcie kciuki <PROSI>
Muńka jak Ty napisalas o Aylin corze ze zarloczek to ja nawet nie chce Ci mowic ile moj jea teraz nadrabia za wszystkie choroby i znowu musialam mu podwyzszyc porcje mleka na 7 miarek , no i zycze zeby te zle rzeczy zakonczyly sie dobrze
Munka mysle ze 30 skalpel osiagne na poczatku marcajak dobrze pojdzie
Dziewczyny dzis o 13 ide do childminder'ki z Aurelka to jedyna ktora ma miejsca ale tylko dwa dni w tygodniu, mam nadzieje, ze jest w porzadku, wlasnie szpieguje ja na FBNawet nie wiem o co pytac, nie mam pojecia jak to wyglada..... Trzymajcie kciuki prosze :-)

Pies i kot w domu ale nie mam nic przeciwko ale wszedzie walajace sie kleby klakow to juz przesada, fotelik do karmienia caly oblepiony jedzeniem i wlosami, podloga lepka, zabawki brudne.....
nie wymagam, zeby bylo super czyto bo moze byc jej trudno przy 3-4 dzieci ale bez przesady
do tego jak spytalam co z jedzeniem to ona zapenia ale co... snacki a ja do niej ze raz dziennie owoce dostaje a ona no dobrze to zmiksuje jej jakies owoce
Mlodej nawet na rece nie wziela, nie bylo jakiegos super kontaktu, Aurelka uwielbia dzieci i nowe miejsca wiec jej to nie przeszkadza i sie bawi ale nie szyszkami czy chinskimi patyczkami
to to jej dala do zabawy
przysunela koszyk z *******ami a tam same skarby w sam raz dla maluch, szyki, paleczki, spinki od bielizny kamyki, sznureczki, chustki, normalnie bomba co nie 
Porazka i co ja mam teraz zrobic, wszyscy inni full booked!!! :-(A spi wiec ma chwile dla siebie. U mlodeko w plucach i oskrzelach nie ma poprawy:-(ma dodany nowy lek mozebedzie lepiej, cukieer na szczescie ok. bylismy 40min na spacerku i mamy zalecenie nawet 2-3razy chodzic. Dzis mi powiedzieli, ze nocleg tanszy bo tylko 23zl
Pozdrawiam Wszystkie buziaczki dla wszystkich maluszkow.
Opiekunka hmmmm powiem tak typowa angielka dziewczyny z UK pewnie wiedza pozostale czyt. brudasPies i kot w domu ale nie mam nic przeciwko ale wszedzie walajace sie kleby klakow to juz przesada, fotelik do karmienia caly oblepiony jedzeniem i wlosami, podloga lepka, zabawki brudne.....
nie wymagam, zeby bylo super czyto bo moze byc jej trudno przy 3-4 dzieci ale bez przesady
do tego jak spytalam co z jedzeniem to ona zapenia ale co... snacki a ja do niej ze raz dziennie owoce dostaje a ona no dobrze to zmiksuje jej jakies owoce
Mlodej nawet na rece nie wziela, nie bylo jakiegos super kontaktu, Aurelka uwielbia dzieci i nowe miejsca wiec jej to nie przeszkadza i sie bawi ale nie szyszkami czy chinskimi patyczkami
to to jej dala do zabawy
przysunela koszyk z *******ami a tam same skarby w sam raz dla maluch, szyki, paleczki, spinki od bielizny kamyki, sznureczki, chustki, normalnie bomba co nie
Porazka i co ja mam teraz zrobic, wszyscy inni full booked!!! :-(

wiieeeelki szok!!!!Iwon- pewnie juz za pozno ale ja uzywam Avent trojprzeplywowy.
Opiekunka hmmmm powiem tak typowa angielka dziewczyny z UK pewnie wiedza pozostale czyt. brudasPies i kot w domu ale nie mam nic przeciwko ale wszedzie walajace sie kleby klakow to juz przesada, fotelik do karmienia caly oblepiony jedzeniem i wlosami, podloga lepka, zabawki brudne.....
to to jej dala do zabawy
Porazka i co ja mam teraz zrobic, wszyscy inni full booked!!! :-(
Muńka to jest tak ze on je 5 razy dzinnie ale za kazdym razem jak dostaje posilek to tak jakby glodny chodzil ... a w pewnym momencie plakal po 6 miarkach mleka to wrocilam do 7 tylko on ciagle w ruchu wiec sad pewnie apetyt ... no i je 7 rano potem obiadek i jakis soczek bacz owoc potem 6 z kleikiem ryzowym w zlobku albo 7 samego mleka, potem kaszke z 5 lyzeczek no i na koniec 7 mleka jeszcze z ekspozycja na gluten