reklama

Czerwiec 2012

Hej laski :-)
Ja z szybkim pytaniem- jakiej butelki i smoczka używacie do kaszki? Chodzi mi o taka gestą, czyli mleko plus kilka miarek kaszki lub kleiku. Plis o szybką odpowiedź, bo wysyłam dzisiaj męża do sklepu.

reklama
Właśnie szamam obiad i do Was zaglądam. Gabioszka śpi:-)

W nagrodę mam w planach zamówić nam nosidło
Pathi.pl - Mei Tai nosidła azjatyckie - Galeria

piękne te nosidła!! jak zamówisz, to pokaż jak wygląda i napisz czy fajne :-)

U okulisty mój Julian czarował przez 2 godziny wszystkich wokół, pokazywał jakim jest grzecznym i pogodnym dzieckiem. :dry: Hopsał mi na kolanach i śmiał sie do wszystkich, no i wyszło że ma słabość do okularników:tak: Do tych uśmiechał się szczególnie zalotnie. Badanie bez większych problemów, bez zmian na patrzałkach, więc jest OK:-)

super wiadomość!! :-)
Josie dzieki:-)
U nas poprawa mlody lepiej oddycha:-):-):-) ale martwi mnie, bo ma cukier za wysoki dzis mu beda znowuu robic wiec trzymajcie kciuki <PROSI>

Trzymam nadal mocno!! i cieszę się, że jest lepiej.

Muńka jak Ty napisalas o Aylin corze ze zarloczek to ja nawet nie chce Ci mowic ile moj je :P a teraz nadrabia za wszystkie choroby i znowu musialam mu podwyzszyc porcje mleka na 7 miarek , no i zycze zeby te zle rzeczy zakonczyly sie dobrze

czyli kolejny żarłoczek :-) Ale to jest tak, że on sam się domaga, czy po prostu jesz to co mu dajesz?? Moja Gabi je 5 razy w ciągu dnia i nie daje wepchnąć sobie wiecej :-)

Munka mysle ze 30 skalpel osiagne na poczatku marca :) jak dobrze pojdzie

pięknie!! to powodzonka!!

Dziewczyny dzis o 13 ide do childminder'ki z Aurelka to jedyna ktora ma miejsca ale tylko dwa dni w tygodniu, mam nadzieje, ze jest w porzadku, wlasnie szpieguje ja na FB :sorry2: Nawet nie wiem o co pytac, nie mam pojecia jak to wyglada..... Trzymajcie kciuki prosze :-)

&&&&

polaa - zdrówka dla Wojtusia!!!

A spi wiec ma chwile dla siebie. U mlodeko w plucach i oskrzelach nie ma poprawy:-(ma dodany nowy lek mozebedzie lepiej, cukieer na szczescie ok. bylismy 40min na spacerku i mamy zalecenie nawet 2-3razy chodzic. Dzis mi powiedzieli, ze nocleg tanszy bo tylko 23zl:nerd:

Pozdrawiam Wszystkie buziaczki dla wszystkich maluszkow.

Iwon- pewnie juz za pozno ale ja uzywam Avent trojprzeplywowy.

Opiekunka hmmmm powiem tak typowa angielka dziewczyny z UK pewnie wiedza pozostale czyt. brudas :dry: Pies i kot w domu ale nie mam nic przeciwko ale wszedzie walajace sie kleby klakow to juz przesada, fotelik do karmienia caly oblepiony jedzeniem i wlosami, podloga lepka, zabawki brudne.....:szok::wściekła/y: nie wymagam, zeby bylo super czyto bo moze byc jej trudno przy 3-4 dzieci ale bez przesady :no: do tego jak spytalam co z jedzeniem to ona zapenia ale co... snacki a ja do niej ze raz dziennie owoce dostaje a ona no dobrze to zmiksuje jej jakies owoce :baffled: Mlodej nawet na rece nie wziela, nie bylo jakiegos super kontaktu, Aurelka uwielbia dzieci i nowe miejsca wiec jej to nie przeszkadza i sie bawi ale nie szyszkami czy chinskimi patyczkami :szok: to to jej dala do zabawy :baffled: przysunela koszyk z *******ami a tam same skarby w sam raz dla maluch, szyki, paleczki, spinki od bielizny kamyki, sznureczki, chustki, normalnie bomba co nie :dry::-D Porazka i co ja mam teraz zrobic, wszyscy inni full booked!!! :-(

A spi wiec ma chwile dla siebie. U mlodeko w plucach i oskrzelach nie ma poprawy:-(ma dodany nowy lek mozebedzie lepiej, cukieer na szczescie ok. bylismy 40min na spacerku i mamy zalecenie nawet 2-3razy chodzic. Dzis mi powiedzieli, ze nocleg tanszy bo tylko 23zl:nerd:

Pozdrawiam Wszystkie buziaczki dla wszystkich maluszkow.

no to mocno trzymam kciukasy za szybką poprawę!!!

Opiekunka hmmmm powiem tak typowa angielka dziewczyny z UK pewnie wiedza pozostale czyt. brudas :dry: Pies i kot w domu ale nie mam nic przeciwko ale wszedzie walajace sie kleby klakow to juz przesada, fotelik do karmienia caly oblepiony jedzeniem i wlosami, podloga lepka, zabawki brudne.....:szok::wściekła/y: nie wymagam, zeby bylo super czyto bo moze byc jej trudno przy 3-4 dzieci ale bez przesady :no: do tego jak spytalam co z jedzeniem to ona zapenia ale co... snacki a ja do niej ze raz dziennie owoce dostaje a ona no dobrze to zmiksuje jej jakies owoce :baffled: Mlodej nawet na rece nie wziela, nie bylo jakiegos super kontaktu, Aurelka uwielbia dzieci i nowe miejsca wiec jej to nie przeszkadza i sie bawi ale nie szyszkami czy chinskimi patyczkami :szok: to to jej dala do zabawy :baffled: przysunela koszyk z *******ami a tam same skarby w sam raz dla maluch, szyki, paleczki, spinki od bielizny kamyki, sznureczki, chustki, normalnie bomba co nie :dry::-D Porazka i co ja mam teraz zrobic, wszyscy inni full booked!!! :-(

:szok::szok::szok::szok::szok: wiieeeelki szok!!!!

Sunshine - współczuję, niestety Irlandki są takie same, nieodpowiedzialne i bezmyślne. Nie powierzyłabym żadnej opieki nad moim dzieckiem, na szczęście nie muszę. A nie masz jakiejś znajomej Polki, która ma swoje dziecko i zaopiekowałaby się Twoim, gdy będziesz w pracy?

Aga - trzymam kciuki, żeby Antosiowi szybko się poprawiło i żebyś nie musiała już "dopłacać za luksusy szpitalne" w postaci polówki.

Dziewczynki w ogóle zdrówka życzę dla Was i Waszych pociech. I wszystkiego dobrego dla kolejnych 8-miesięczniaków.

Na m wyszły kolejne dwa ząbki (wczoraj jeden, a dzis na drugim już częściowo jest pęknięte dziąsełko), więc mam nadzieję, że Kubuś będzie spokojniej spał.

Iwon nie pomoge z kaszkami bo daje tylko lyzeczka, sto lat dla Julka :)

Muńka to jest tak ze on je 5 razy dzinnie ale za kazdym razem jak dostaje posilek to tak jakby glodny chodzil ... a w pewnym momencie plakal po 6 miarkach mleka to wrocilam do 7 tylko on ciagle w ruchu wiec sad pewnie apetyt ... no i je 7 rano potem obiadek i jakis soczek bacz owoc potem 6 z kleikiem ryzowym w zlobku albo 7 samego mleka, potem kaszke z 5 lyzeczek no i na koniec 7 mleka jeszcze z ekspozycja na gluten

Sunshine opiekunka na miare 21 wieku tragedia

Agus nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Iwon- pewnie juz za pozno ale ja uzywam Avent trojprzeplywowy.

matko. Ja bym nie zostawiła chyba dziecka....

Iwon - pewnie za późno ale ja mam krzyzyk. Taki do kaszki.

MOja pokocała popping z amarantusa. Zjada ze wszystkim. Własnie zjadła jogurcik z owocki z aspargusem.

Muńka - na pewno zamówie - ale sie musze zdecydować na kolor :)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwon - umknęła mi Twoja wiadomość i pewnie już za późno, ale my mamy butelki lovi i Gabi kachę wypija ze smoczka medium. Z tego z krzyżykiem za bardzo jej leci i nie chce z przez niego pić.

No i sto latek dla Julka!

Muńka to jest tak ze on je 5 razy dzinnie ale za kazdym razem jak dostaje posilek to tak jakby glodny chodzil ... a w pewnym momencie plakal po 6 miarkach mleka to wrocilam do 7 tylko on ciagle w ruchu wiec sad pewnie apetyt ... no i je 7 rano potem obiadek i jakis soczek bacz owoc potem 6 z kleikiem ryzowym w zlobku albo 7 samego mleka, potem kaszke z 5 lyzeczek no i na koniec 7 mleka jeszcze z ekspozycja na gluten

ale to już chyba końcówka ekspozycji co?? miałyśmy jakoś razem skończyć i ja już skończyłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry