agaundpestka
Fanka BB :)
Synek spi, a mi sie przypomnialo, ze obiad mi przywiezli w poludnie i pewnie dlatego glowa mnie boli.
Pamka spalismy na polowym
dzis jak zakladali antkowi kroplowke na noc to pielegniarka jedna do drugiej powiedziala tylo daj mu przedluzony wezyk bo on nisko spi z mama
a pielegniarki mnie na poczatku strasznid denerwowaly, bo chcialy mnie wygonic z zabiegowego jak cos robily antkowi inne mamy zostawiajasame dzieci
Pamka spalismy na polowym
dzis jak zakladali antkowi kroplowke na noc to pielegniarka jedna do drugiej powiedziala tylo daj mu przedluzony wezyk bo on nisko spi z mama
a pielegniarki mnie na poczatku strasznid denerwowaly, bo chcialy mnie wygonic z zabiegowego jak cos robily antkowi inne mamy zostawiajasame dzieci

(żeby nie było, że mamy śmieci na podłodze ;-) Segregujemy śmieci i dorwała się do koszyczka z odpadkami organicznymi)
Ale cieszę się, że wszystko w porząsiu
Pies i kot w domu ale nie mam nic przeciwko ale wszedzie walajace sie kleby klakow to juz przesada, fotelik do karmienia caly oblepiony jedzeniem i wlosami, podloga lepka, zabawki brudne.....
nie wymagam, zeby bylo super czyto bo moze byc jej trudno przy 3-4 dzieci ale bez przesady
do tego jak spytalam co z jedzeniem to ona zapenia ale co... snacki a ja do niej ze raz dziennie owoce dostaje a ona no dobrze to zmiksuje jej jakies owoce