Aylin
Fanka BB :)
Aylin nosidlo wygląda fajnie.
Zastanawiam się sama.
Polowalam też na tule ale mój Pe powiedział, ze tylko jakieś jednokolorowe mu się podobają ("o taki czarny jest ładny..."). To ja tu poluję, strony przeglądam...
Czarny tylko nowy jest.
Stąd może tą pathi bo tula lekko droga... choć dziewczyny zachwycone... no mam dylemat normalnie.
No i nigdy mej taja Nie wiazalam... chustę owszem i lubię ale chodzi mi o to, żeby szybciej. W sklepie czy w lesie.
Przeglądnij sobie tą stronę. Oni mają równiez nosidłą ergonomiczne jak tula. Ale nie za 400 zł tylko zdaje się za 280.
Ja chce wiązane. Przetestowałam u koleżanki i mi się sprawdza. A poza tym mam doświadczenie z chustą.
Aylin- gdzie kupujesz amarantus? Fajne to nosidło, szkoda, że u nas nie ma szans na taki luksus...
Aylin no właśnie gdzie amarantus kupujesz? Ja na swoim zadupiu nie mogę dostać. W Kauflandzie nie widziałam, w realu też nie znalazłam. A od dawna szukam.
No i super, że mała tak ładnie przybrała.
Ja w zdrowej żywności kupiłam. Ale widziałam jeszcze w piotrze i pawle i intermarche.
Aylin a tak mi sie cos zdawalo ze asparagus to taki kwiat doniczkowy![]()
![]()
![]()
mojemu telefonowi bardziej aspargus spasował
Aylin widzisz u nas dylematu z kolorem Nie ma;-)
to tak jak Ford z produkcją samochodów. Produkują we wszystkich kolorach pod warunkiem ze jest to kolor czarny
Ja czarnego nie chce bo w lecie będzie do niego niemiłosiernia grzało to raz a dwa - mój kot będzie chciał go odsiedzieć. A puszyste stworzenie jest w takich kolorach

MsMickey to czekamy na roztopy. U mnie to dzis nawet furtka zasypana była. Ale dnia brakło jakoś.
Pisalam w poniedziałek że nietomna jestem. Otoz nie sądzilam ze az tak. Po poludniu pojechalam do Rossmana. A dzisiaj patrze a w moim. bagażniku......koszyk z Rossmana lezy. Normalnie go zwinelam
Polaa przytulam.
hehe moja mama tak ze spożywczaka kiedys przyniosła zakupy. I powiedizała ze nie pójdzie koszyka oddac bo jej wstyd