• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Aylin nosidlo wygląda fajnie.
Zastanawiam się sama.

Polowalam też na tule ale mój Pe powiedział, ze tylko jakieś jednokolorowe mu się podobają ("o taki czarny jest ładny..."). To ja tu poluję, strony przeglądam...
Czarny tylko nowy jest.

Stąd może tą pathi bo tula lekko droga... choć dziewczyny zachwycone... no mam dylemat normalnie.
No i nigdy mej taja Nie wiazalam... chustę owszem i lubię ale chodzi mi o to, żeby szybciej. W sklepie czy w lesie.

Przeglądnij sobie tą stronę. Oni mają równiez nosidłą ergonomiczne jak tula. Ale nie za 400 zł tylko zdaje się za 280.
Ja chce wiązane. Przetestowałam u koleżanki i mi się sprawdza. A poza tym mam doświadczenie z chustą.

Aylin-
gdzie kupujesz amarantus? Fajne to nosidło, szkoda, że u nas nie ma szans na taki luksus...

Aylin no właśnie gdzie amarantus kupujesz? Ja na swoim zadupiu nie mogę dostać. W Kauflandzie nie widziałam, w realu też nie znalazłam. A od dawna szukam.
No i super, że mała tak ładnie przybrała.

Ja w zdrowej żywności kupiłam. Ale widziałam jeszcze w piotrze i pawle i intermarche.

Aylin a tak mi sie cos zdawalo ze asparagus to taki kwiat doniczkowy :-D :-D :-D

mojemu telefonowi bardziej aspargus spasował :) namiętnie mi zmienia. A amarantus to tez roślina :)

Aylin widzisz u nas dylematu z kolorem Nie ma;-)

to tak jak Ford z produkcją samochodów. Produkują we wszystkich kolorach pod warunkiem ze jest to kolor czarny :)

Ja czarnego nie chce bo w lecie będzie do niego niemiłosiernia grzało to raz a dwa - mój kot będzie chciał go odsiedzieć. A puszyste stworzenie jest w takich kolorach
helenka.jpg

MsMickey to czekamy na roztopy. U mnie to dzis nawet furtka zasypana była. Ale dnia brakło jakoś.

Pisalam w poniedziałek że nietomna jestem. Otoz nie sądzilam ze az tak. Po poludniu pojechalam do Rossmana. A dzisiaj patrze a w moim. bagażniku......koszyk z Rossmana lezy. Normalnie go zwinelam :szok:

Polaa przytulam.

hehe moja mama tak ze spożywczaka kiedys przyniosła zakupy. I powiedizała ze nie pójdzie koszyka oddac bo jej wstyd :)

reklama
Aylin - jakbym swoją Cleopatrę widziała....
DSC06747.jpg

u nas gorzej, Monika ma 38 gorączki, mega katar i kaszle bardzo brzydko - znaczy zaczęło się robić bakteryjnie po 4 dniach wirusa... Znaczy na 12:30 idziemy do lekarza, i pewnie dostaniemy antybiotyk...
Ale w nocy się obudziła dwa razy - ok 23 i ok 2:30, więc luzik, PRAWIE się wyspałam... no i pobudka o 6...

Katrina nie wszędzie tak jest. Gdy byłam z Gosiakiem w szpitalu to nikt nie miał pomysłu, żeby mnie wyganiac z sali zabiegowej. Łóżko miałam takie polowe wygodne za darmo. Gosia spala w swoim lub ze mną na łóżku. Myślę, ze w takich sytuacjach trzeba reagować po prostu. Tam znowu był problem z łóżkiem, wg regulaminu powinien być złożony na dzień a dziecko w swoim. Ponieważ karmilam to non stop był z tym problem. No ale stwierdziłam, ze nie dam się zwariowac dla wygody pan sprzatajacych i na pół rozłożone zostawialam.
Także współczuję Aga, ze trafilas do takiego skansenu myślowego...

Aylin no różnica w cenie jest. Najbardziej chciałabym przymierzyc gdzieś. Nawet nie wiem, czy wiązane czy klamrowe...

Amarantus jest w rossmannie.

Ostatnia edycja:
MsMickey - wiem od koleżanki (ja na szczęście nie musiałam korzystać), że jak trafiła z dziećmi do szpitala, bo dwoje złapało rotawirusa, to miała pokój z nimi, tzn. normalne łózko, plus łóżko dla starszej i łóżeczko dla synka (Julek nie miał wtedy jeszcze roku). Wiadomo, że jak mama jest z dziećmi to dla nich lepiej i dla mamy też. I głupie jest takie robienie problemów - jak w przypadku Agi.

a czy za mną ktoś tęsknił? :zawstydzona/y:

sorki, ale nie mam sił psychicznych was nawet porządnie poczytać, chyba mnie jakaś deprecha dopada :-( czytam czytam i nic nie dociera do mnie :-(

Aga Rysica zdrówka dla waszych maluszków
Aga nie daj się tym zołzom i pilnuj Antosia ;)

Mlodak gratuluję prawie-ząbka!!!!!!!!!

u mnie w domu szpital, D i S chorzy:-( do tego młody ząbek dokucza, miałam nadzieję wczoraj, że ten katar od zęba, ale w nocy aż mu nochala zapchało takimi gęstymi glutami, że się już nie łudzę :-(

Iwon spóźnione STO LAT!!! dla Julka

co do nosideł, to ja bym właśnie mei tai chciała, ale D wolałaby ergo... w każdym bądź razie na żadne mnie nie stać w tej chwili, a na tulę t o nigdy mnie nie będzie stać:-D a chust swoich nie sprzedam, bo je kocham:-p
może uda mi się coś upolować używanego

Czołem mamuśki :cool2:

Mam przerwę, więc coś tam skrobnę. Czy Wy w ogóle doceniacie to, że ten malutki moment wolnej chwili poświęcam Wam Moje Drogie, a nie np. rozkoszy jedzenia albo czytania Pudelka? :-p;-)

Nio, tak Was I love you :cool2:;-)

Troszkę nadrobiłam:

Aga, Rysica
dużo zdrówka dla maluchów. Aguś a Ty z Antosiem w szpitalu, bo nie doczytałam?

MsMickey
spóźnione gratulacje dla małej z okazji 8 -go montha :-)

Katrina
gratuluję ząbków :)

Pamka
jeszcze jesteśmy przed zakupem butelki, M. wczoraj jednak nie pojechał, bo stwierdziłam po Waszych postach, że wybór smoczka będzie jednak trudniejszym zadaniem, niż się spodziewałam. Dla M. to już w ogóle zadaniem z gwiazdką :-D Mimo jego dobrych chęci :sorry2:

Młodak no to jednak ząbek? Kurtka czy jest tu jeszcze jakiś bezzębny dzieciak czy tylko my się ostaliśmy? :oo2:

Zaza
co to za deprecha? Może to przez te choróbska? U mnie ostatnio nastrój też nie był najlepszy. Ba, nawet chyba mnie pierwszy kryzys dopadł. Także rozumiem i tulę!

(:

Ostatnia edycja:
Monika ma antybiotyk, bo już słychać jak jej do oskrzeli schodzi, no i ta gorączka co doszła. Na szczęście mam drugiego lekomana w domu, bo zjadła a raczej wciągnęła te 2ml antybiotyku i spojrzała na mnie z miną "tylko tyle?" :P

reklama
czesc :)

nocka z trzema pobudkami ale zle nie jest

Muńka tak koncowka konczymy 25 lutego :) Gabi boska jest :D:D

Sunshine ja mysle ze moze moze :) skoro czasami 2 ida przed jedynkami to czemu nie

Pola Rysica zdrowka

Rysica dobrze ze szybko poszlyscie znowu do lekarza

MsMickey manduca jest tez swietnym nosidlem mozna uzywana kupic w rozsadnych cenach no i sa jednolite kolory ... no chyba ze wolicie mt... i gratuluje podciagania pupy :D

Aga nie daj sie !!

Rysica pieknie bije brawo :)

Mlodak jestem pod werazeniem wspinania :D nie oddawaj bedzie na zabawki dla Szymka :D:D

Maćku no to teraz juz nie upilnujesz :P chyba ze bedziesz krok w krok :D

Zaza weno wroc :D poluj poluj na uzywki ja mialam fajne propozycje :) tule nawet za 200 ale wolalam dolozyc 100 i miec jak nowa :) zdrowka dla chlopakow

Katrina jak my bylismy w szpitalu to za nic sie nie placilo... materace rozdawali do spania na noc i wszyscy rodzice ktorzy dluzej lezeli tez mieli codziennie nocleg ... a byly rozne wiekowo dzieciaczki nawet takie 15/16 lat i ich rodzice tez mogli zostac bez oplat

Aylin oby z nockami bylo lepiej

Iwon Ty nigdzie nie zmykaj ... a pudelek nieciekawy dzisiaj :P:P to zajrzyj do nas znowu :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry