reklama

Czerwiec 2012

Claudette wspolczuje tych nocek, wiem jak to wykancza... a Ty do tego pracujesz. Mam nadzieje, ze szybko odkryjecie przyczyne alergii, a wiotkosc krtani sie nie potwierdzi. Musze poczytac na ten temat, bo przyznam sie szczerze, nie wiem na czym to polega.

Josie ale slodko :) Moj nie daje buziaczkow :dry: Na "daj buziaczka" pedzi z otwarta paszcza i probuje ugryzc :dry:

Munka ja juz wklejalam niekapek, znalazlam go teraz na allegro. Tylko, ze ja mam od 6 miesiaca, a ten jest od 4. No i kupilam go za funta czyli cos ok 5 zl, a nie za 20 :sorry2: U nas sie sprawdza.
Tommee Tippee Kubek Niekapek Tip It Up 4M+ 300ml (3018771370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Josie zakupy zapakowalam jeszcze w sklepie do torby i ja polozylam na tylnym siedzeniu.
Zazdroszczę przytulaka bo moj to nawet na kolanach juz siedziec nie chce.

Iwon zwroc uwage ze Twoj Julek prawie miesiąc mlodszy od Szymka.

Claudette współczuję nocek.

I nie wiem co jeszcze bo ledwo na oczy patrze. Leb mi peka.

My mam kubek nuk z silikonowym ustnikiem.

Pielegniarka oczywiscie sie nie daje, one maja teorie, ze jak dziecko matki nie widzi to jest grzeczniejsze, ale dzis przy zmianie welfon to nawet go trzymalam.
Antek wstaje w lozeczku sam i dzis nawet kawalek w nim przeszedl wiec robi postepy:-D
Ja jestem padnieta dzis spal niecale 40min reszta na rekach, a do tego dostalam druga @.

Młodak - hahaha i jak się koszyk w bagażniku sprawuje? ;) my kupiliśmy skrzynkę taką rozkłądaną ale w sumie to po co przepłacać ;P

Zaza - witaj w klubie, u mnie też wszyscy chodzy - no prawie - Szymek i Monika chorzy, mnie coś bierze, mąż tylko zdrowy

Muńka - jaki Ty masz fotelik tyłem do kierunku jazdy wpinany??

Claudette - współczuję nocek. Ale fajnie, że tak ładnie i szybko się rozwija. A z tymi ząbkami to nieźle! a ile już ma?? moja w miejscu 4 i 5 ma jeszcze białe dziąsełka, ledwo co tam jest tego dziąsełka. Ale 1ki i 2ka górna i chyba 3ki już się czają ale powoli;P

Sunshine - czytałam o tej opiekunce - szok!!! ja bym jej opieki nad Moniką nie powierzyła...

Agaundpestka - współczuję szpitala!!! i warunków polowych dosłownie :dry: zdrówka dla Antka!!!

Pisalam w poniedziałek że nietomna jestem. Otoz nie sądzilam ze az tak. Po poludniu pojechalam do Rossmana. A dzisiaj patrze a w moim. bagażniku......koszyk z Rossmana lezy. Normalnie go zwinelam

:-D:-D:-D az oplulam monitir puszna mufinka :-D:-D:-D zakrecona jak nalesnik :tak:

Monika ma antybiotyk, bo już słychać jak jej do oskrzeli schodzi, no i ta gorączka co doszła. Na szczęście mam drugiego lekomana w domu, bo zjadła a raczej wciągnęła te 2ml antybiotyku i spojrzała na mnie z miną "tylko tyle?" :P

moja to samo ale nie pomyslalam, ze to moze byc lekomanka :-D:-D:-D ona jeszcze tak fajnie sie delektuje :tak::tak: zdrowka dla Monisi :tak:

Sunshine przykro mi, ze ta opiekunka do bani :/ Podrzuc mloda do mnie :D Ja mam czysto - nie liczac walajacych sie zabawek :D

Czy ktos juz zamontowal fotelik nr 2 w aucie? Ja chyba jutro zainstaluje, bo to moje male badziewie jest do 10 kg tylko, a mlody juz ponad 9 wazy.

Oki to od kiedy mozesz zaczac? juz widze spacerki nad morzem :cool2: :-D
My jeszcze w Maxi Cosi jest do 13kg a mloda cos sie nie spieszy w przybieraniu wagi wiec nr 2 stoi i czeka na strychu :tak:

Czy możecie polecić jakiś fajny niekapek z silikonowym ustnikiem??

Ja mam NUBY i jestem zadowolona, Niespodzianka pisala ze ma TT tip it up i on jest podobny do tego co ja mam

Iwon- alez oczywiscie doceniamy to ze jestes :tak::-) ale biedny pudelek pewnie ucierpi na tym :-p:-D

Claudette- ten zabek jest bardzo z poku wiec napewno nie 2 :dry: &&& oby nocki byly lepsze :tak:

Aylin- wspolczuje nocki :sorry2:

Aylin/Rysica- a moze to koty blizniaczki :-p

Josie- ale slodziak :tak: moja sie tak we mnie wtulala wczoraj jak nie chial isc na drzemke :-p

Mam ndzieje, ze nie bedzie karnego ale nie chcialo mi sie edytowac :confused:

a jak długo dziecko się mieści w foteliku tyłem do kierunku jazdy? chodzi mi o to czy warto kupować drugi fotelik z taką opcją bo jak to ma potrwać miesiąc i już się nogi nie zmieszczą to odpuszczę :dry:

czy któraś z was próbowała już pozwolić dziecku jeść czy raczej próbować jeść samodzielnie łyżeczką?

1. nie mam pojecia
2. ja swojej caly czs daje lyzeczke zeby sama jadla ale ona woli zeby ja karmic:dry:czasem ma dzien ze sprobuje ale to nie jest prawdziwe jedzenie bo wtedy jest wszedzie dookola :sorry2:

Rysica zdrowka dla Monii. Alez sie bidula meczy. No i sily dla Ciebie.

Aga gratuluje postepow. Antos nie daje sie chorobie! Dzielny chlopak.

Polaa jak tam Wojtus?

Sunshine ja moge zaczac od zaraz :D Daj znac tydzien wczesniej to sobie wozek podwojny sprawie :D

Kasia. natka musisz sprawdzic do ilu kg jest fotelik. Jak do 13, to nastepny kup juz taki przodem do jazdy. Ewentualnie mozesz kupic taki od 0 do 18. Wtedy montujesz go tylem do jazdy do momentu kiedy dzidzia nie osiagnie 13 kg, pozniej przekladasz.
Co do jedzenia, to dawalam sama lyzeczke. Ewentualnie umoczona w deserku. Ale zeby posadzic, dac miseczke i lyzeczke to nieee. Czekam na lato - bedzie mogl nago siedziec ;)

Niespodzianka my w fotelik przesadzimy 1 marca czyli jak skoczy 9 miechow. Tak zalecano w smyku.

Kasia.natka w tych fotelikach tylem to jak nam w smyku wytlumaczono dziecko może byc dopóki glowa nie wystaje. Nogi sa nie istotne ponoc i może nawet z podkurczonymi jezdzic.

Rysica zdroweczka jeszcze raz dla Monisi.
A koszyk to chyba jutro odwioze bo mi głupio jakoś. Ja juz tak mam. A przy okazji amarantus kupie i pampki bo na promocje w Netto sie nie udalo mi załapać.

Niespodzianka- oj kusisz, dzis dzwonilam po kolejnych i cisza, mialy oddzwonic i du.pa :angry: Szkoda ze to tak daleko :sorry2:

Maz ma wychodne ale tylko do 23 jak sie nie stawi na czas to ma przechlapane (ostatnio przeskrobal stad ten "szlaban") :-p

A ja wszystko nadrobilam i sie zastanawiam co ze soba zrobic :-p:dry:

reklama
Sunshine ja bym sie chetnie zajela dzieciaczkiem, tylko takim spokojnym ;) Musze o tym pomyslec, bo pracy stalej nie mam, a nie chce gdzies isc "z przypadku" za najnizsza stawke. Mialam propozycje pilnowania coreczki mojej znajomej jakis czas temu, ale zrezygnowalam. Mala jest tak absorbujaca, ze nie mialabym czasu dla Tomcia. Okazuje sie, ze dobrze zrobilam, bo inna znajoma (z 10 miesiecznym synem) podjela sie tego zadania i ma urwanie glowy. Musi jej pilnowac non stop, bo podobno bije i popycha jej synka :sorry2:

No i ja tez sie zastanawiam co robic :P Wszystkie maile sprawdzone. BB tez nadrobione. Angielska tv bleeeeh. A tak w ogole to jak masz ochote na pl tv to prosze :
Telewizja, Telewizja online, Telewizje polskie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry