hello
a mnie, a mnie? Też jakoś nie mam weny pisać :-(
Lena w nocy budzi się milion razy, więc potem cały dzień średnio mi się funkcjonuje. U nas w natarciu dwójki górne i chyba rozpoczął się proces ząbkowania dolnych czwórek. Moje dziecko ma spuchnięte dziąsła do czwórek włącznie i u góry i na dole i ciągle wpycha paluchy do buzi i masuje intensywnie. Mama się śmieje, że ona nim skończy rok to będzie miała wszystkie 20zębochów...

Dodatkowo walczymy z alergią dalej, tzn. w końcu postanowiliśmy się wziąć za te oczka i wstępnie postawiliśmy na płyn w którym ją kąpiemy.. I wróciliśmy do oilatum, zobaczymy czy diagnoza słuszna. Podejrzewam też wiotkość krtani (Pamka Ty coś ost wspominałaś o tym? Kiedy Julian łapie chrype?). Eh.. No i po schodach też się nauczyła wychodzić.. I śmiga po domu już ekspresem i woła mamę chyba świadomie, bo jak mnie nie ma to nie woła, a jak jestem to mamuje co chwilę

...
W pracy zostałam sama na polu bitwy, bo A. w ciąży i już na L4, bo zagrożona...
Teraz co pamiętam...
Aga zdrówka dla Antosia! & JA płaciłam chyba 7zł za każdy dzień za pobyt z małą bez łóżka... Na paragonie napisali, że to cele terapeutyczne ;-) I byłam z Lenką przy wszystkim co jej robili!
Rysica zdrówka dla Monisi! I brawo za brawo
pola zdrówka dla Wojtusia!
Sunshine masakra z tą opiekunką! W życiu bym jej dziecka nie powierzyła! i Chyba raczej 3/4 nie

, może to dwójka? Moja ma okropne dziury między zębami
Aylin łączę się w bólu z nockami, już nawet nie liczę na lepsze..

I gratulacje 7 z przodu wagi Martynki!
Młodak moją babcia nauczyła śmigania po schodach, a nie baliście się, że się poślizgnie albo poleci do tyłu? Ja stara spadam ze schodów więc u mnie bez asekuracji małej z tyłu nie ma wchodzenia. I gratuluję prawie ząbka! W końcu się doczekałaś
MsMickey u nas też hitem rolka papieru i apaszki/szale

i dziś o Tobie myślałam podczytując rano :-) i cudny masz avatarek

))
Muńka czyżbyś wypełniła dla rossmana ankietę?

Też wczoraj Leni obkupiłam z rabatem

I słodziaszek z Gabi!
Niespodzianka my mamy już od 2miesięcy fotelik następny i Leni zadowolona jeździ
zaza zdrówka dla Sergia i żadnych deprech!
Iwon my Cię też love

i nie martw się, ząbki w końcu wyjdą, raz a naraz i po bólu ;-)
kasia pamiętamy !
tyle?