reklama

Czerwiec 2012

Niespodzianka no powoli juz zaczyna :tak: ,my Go tych podstawowych w domu uczylismy i teraz mówi czasami do mnie po angielsku jak coś chce. Mówię, ze w domu mówimy po polsku (oczywiście w żartach) a On do mnie:"mama nie rozumie"!!!! :-D

Sunshine o kurcze to nieciekawie :-( Ja pewnie bym nie zostawiła dziecka ale decyzja należy do Ciebie ;)

aga trzymam kciuki za poprawę u Antosia, musi być dobrze :tak: Super, ze z cukrem wszystko w porządku.

Bylam u lekarza, płuca i oskrzela ok, bo sie martwiłam, żeby jakiegoś zapalenie nie miał. Mocno przeziębiony. Męczy Go strasznie katar i ta wstretna gorączka wraca co pewien czas. Teraz juz śpi, oby jak najdłużej

reklama
Monika coraz gorzej, katar ma straszny, kaszel coraz gorszy, jutro znów do lekarza, oby oskrzela były czyste, bo mam wątpliwości. Marudka dzisiaj cały dzień... Wszystko ją wkurzało - że kocyk zbyt równo położony na kanapie i nie można było się rączką uczepić, żeby stanąć, że komoda stoi na drodze, że zabawka ma nie taki kształt........... No jak kobieta z @ ;P już się wprawia ;)
Czeka mnie ciężka noc, więc kazałam mężowi zakupić dla mnie działo ciężkiego kalibru - czekoladę! Chyba z miesiąc nie jadłam!
aaa i Monika też nauczyła się robić "brawo brawo" :D filmik w galerii :)

Sunshine hmmmm wspolczuje opiekunki, ja bym juz chyba wolala na nielegalu ale za to fajna....
Pola super jest twoj kubus:-)
Wlasnie apropos ekspozycji ja dopiero koncze i pytanie- tak z dnia na dzien moge mu z jednej miarki glutenowej przejsc na cala kaszke glutenowa? Czy codziennie zwiekszac az do normalnej porcji?

Iwon buziolki dla julka.

Pamka dobrze ze badania ok:-)

Hej kochane, nie za późno z radami dot. smoczka, bo M. dopiero pojedzie do marketu, dzieki !
A i dziękuję za miłe słowa dla mojego ośmiomiesięczniaka :-)

a w ogóle to chciałam przeprosić, że nie jestem na bieżąco, dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia dla Monisi... nadrobię a przynajmniej wrócę na bieżąco jak skończy chorować, a póki co jest coraz gorzej zamiast lepiej

amarantus nie aspargus jakby ktoś wnikał.....

Iwon spróbuj - mojej ten wynalazek bardzo smakuje - i zjada wieksze porcje tego co do tej pory nie bardzo jej podchodziło.
I 100 lat dla niuńka. Niech rośnie zdrowo i zacznie noce przesypiać

Rysica - czekolada to jest to. Powodzenia

Idę spać bo na oczy nie widze. Masakra - już drugi dzień chodze spać koło 22....

Hej Czerwcowki:-):-)
Tesknilyscie za MsMickey ?;-)

Podczytywalam ale co mialam cos napisac to cos mi wypadalo... pozniej wena opuscila... jakis okres taki.

Ale juz jestem :-)

Dzięki za życzenia i uściski dla Gosindy ;-)

Aga zdrowka dla Antosia :-)

Gratki z okazji postępów wszystkim:-)

Aylin nosidlo wygląda fajnie.
Zastanawiam się sama.

Polowalam też na tule ale mój Pe powiedział, ze tylko jakieś jednokolorowe mu się podobają ("o taki czarny jest ładny..."). To ja tu poluję, strony przeglądam...
Czarny tylko nowy jest.

Stąd może tą pathi bo tula lekko droga... choć dziewczyny zachwycone... no mam dylemat normalnie.
No i nigdy mej taja Nie wiazalam... chustę owszem i lubię ale chodzi mi o to, żeby szybciej. W sklepie czy w lesie.

Myjemy już ząbki pastą ale tak raz dziennie bo przecież po wieczornym jedzeniu szans nie ma. Goch usypia.

Z nowości to Goch dupke podciaga nawet na śliskiej podłodze więc moment czworakowania bliski. Do przodu jeszcze nie pelza ale już frustracja jest.

Iwon- pewno już Twój po zakupach ale mój Julian korzysta ze smoczka NUK rozmiar L ale nie silikonowy tylko lateksowy, z silikonu za bardzo leci. No i BUZIAKI DLA JULKA z okazji 8 miechów

Josie-u nas po ekspozycji z dnia na dzień przeszliśmy na większe porcje glutenu i nie było reakcji.

Aylin-
gdzie kupujesz amarantus? Fajne to nosidło, szkoda, że u nas nie ma szans na taki luksus...

Rysica- zdrówka dla Monisi

Agaundpestka-trzymam kciuki za Antosia, by mu szybko przeszło i powiedz jak spaliście pierwszą noc.&&&&&&

Sunshine- może sama zostaniesz opiekunką? ALbo namów jakąś koleżankę by się przekwalifikowała? Wizja zostawienia dziecka z taką opiekunką jest przerażająca:szok: Szok, że ktoś zostawia u niej dziecko.

Udało mi się uśpić Julka o 19 a on o 20 obudził się bo drzemka zakończona i dalej szaleje i piszczy...:baffled: Dobrze, że D w domu to przynajmniej prysznic mogłam wziąć.

Rysica oby Monika miała spokojną noc... a z tym damskim charakterkiem to w mamusię czy tatusia?;-)

Aylin widzisz u nas dylematu z kolorem Nie ma;-)

Sunshine no opiekunka niezła..Choć ja też Gosi daję różne rzeczy do zabawy. Np apaszka moja taką duża jest super bo bawimy się w chowanego... korek od soli do kąpieli, rolki od papieru toaletowego... takie tam :-) no ale się Nie kleją :-).brud przy dziecku najbardziej mi przeszkadza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry