• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Kasienka poniedzialek super, moj na delegacji wiec tez mam wolna chate :) to upieke cos w niedziele na ta okolicznosc :tak: to wpadajcie z nikiem po pracy!

jeszcze cos mialam...hmmmm......:baffled:

reklama
Iwon - nieee nie było problemu, jak Szymek był cięższy to pchało się tak samo łatwo, kółka były stabilne i tak, miały amortyzację. Dzisiaj go widziałam na żywo bo byłam w hurtowni wózków, ale był zielony - jeszcze porządniej wykonany niż "za moich czasów" :) A prowadził się bardzo dobrze :)

A ja się muszę pochwalić - byliśmy na zakupach dzieciowych i Monice kupiliśmy :
Czapę na teraz na wiosnę, ale jest mięciutka i rozciągliwa więc będzie na dłużej :D
Czapę na następną jesień, na obwód główki 49 cm, ale musiałam ją wziąć bo jest GENIALNA!!!!!!!! W szaro-biało-malinowo-różowe paski i z rózowym miękkim dziewczęcym daszkiem :D
2x body r 80
1x bluzeczka r80
4x skarpetki w tym 2x z ABSem, niestety nie było tych co chciałam :(
no i tadaaam:
DSC_1058.JPGDSC_1057.JPG
RECARO YOUNG SPORT :D
i zrezygnowałam z kupna spacerówki - jednak wystarczą mi te dwie co mam - ta chicco idealna na takie wypady do sklepów jak dzisiaj :D
tu ładniej i lepiej czapę widać (oczywiśie musiałam jej już założyć)
DSC_1062.JPGDSC_1063.JPG

G ma temp i zalicza już 4 drzemkę dziś. Z cycem ale pozwalam bo chora.
Na razie 37.6. Nie rośnie. Nos przytkany więc wpuscilam nasivin soft. I lepiej.
W pon pewnie trzeba będzie mocz idzie razu bo mamy robić przy każdej infekcji.

Rysica fajnie M wygląda:-) No i jakie zakupy solidne:-)
W tej hurtowni w Pruszkowie?

MsMickey - zdrówka dla Gosi!!!

Czapę i ubranka kupiliśmy w Starych Babicach w sklepie Mama i Tata, a fotelik w Pruszkowie w tej hurtowni Jowiś.
Dziękuję :D

Kasieńka Dziękuję! Jakoś przez to, że ni było 30 lutego to mi umknęło, że Monika JUŻ ma 8 m-cy ;P

Hellołl wpadam dosłownie na chwilkę bo młoda tęskni za mną i zaraz zacznie beczeć. Na razie bawi się z psiakiem tzn zapatrzona jest w niego bo lezy obok niej.

Sicilpol miło cie wiedzieć, dasz radę z młodym zanim sie obrócisz będzie na randki wychodził z dziewczynami a wtedy zatęsknisz :tak:

W sprawie spacerówek nie podpowiem bo się nie rozglądałam jeszcze i nie wiem czy będę. Mam po bratankach taką Mamas&Papas jak będzie ok to nie będę kupowała nowej.

Na koniec wszystkim maluchom obchodzącym miesięcznice życzymy z Amelką sto lat :-D
Do później pa pa

zaraz wyjdę z siebie !!!!!!!!!!!!!!!! znowu jazda z małą, znowu problem z zaśnięciem, już chyba z 200 razy ja kładłam z siadu, wymiękam :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Rysica fajna ta Twoja Monia :-):-):-):-), no ale moja jak tylko wyjdę z pokoju to zaczyna wyć nie wiem co się jej porobiło przecież nie było takich problemów z nią, ale muszę następnym razem spróbować tak ją zostawić i nawet stać koło łóżeczka

reklama
Rysica fajny fotelik - ostatnio je ogladalam. Mozna wiedziec ile kosztuje w Pl? Monisia w czapie sliczna (ale to jak zwykle ;) ) No i najlepszego dla malutkiej.

Mloda sto, a nawet i dwiescie lat dla Szymka :)
Alijenka licz do 10... albo do 100. Z moim tez tak mam, juz pada na twarz, ale twardo sie do siadu rwie :dry:

MsMickey zdrowka dla Gosi.

Iwon dobrze, ze druga polowa wraca. Dalas rade, ale we dwoje zawsze razniej :)

Łojezu nogi mi w cztery litery wleza za chwile. Jak dzisiaj policzylam z pomoca mapy google to mi wyszlo, ze zlazlam 10 km. Wszystko przez to, ze w jednym markecie nie bylo mleka dla Tomcia ani prezentu na roczek dla jego kolegi. Niby moglam wsiasc w autobus, ale nie lubie sie z wozkiem ladowac :/ Rysica za Twoja rada nie kupuje drugiej krowy - spacerowki, wpakowalam dzis mlodego do parasolki i byl zachwycony. Nie krzyczal, nie marudzil, podziwial widoki przodem do jazdy. Tylko mnie bylo dziwnie, bo go nie widzialam :sorry2: Ale sobie do niego gadalam :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry