Sicil ty pamietasz ze ja rdzenna poznanianka, wiec jak bedziesz latem w poznaniu to koniecznie dawaj znac moze nam sie uda na weekend akurat zgrac i sie spotkamy!!! BARDZO bym chciala cie zobaczyc na zywo 
A co do spania to moj identycznie jak twoj - pajac ze stopkami i na to kolderka z ikea, i ma w pokoju 19-20 stopni w nocy. dla niego w sam raz, w spiworze juz nie ulezy tak sie wierci ze nogi mu sie placza
Niespodzianka mnie z tym kolorem w sama pore olsnilo jak juz mialam klikac KUP.... co prawda mi kocyk nie pasuje bo mamy niebiesko brazowy, no ale juz pomyslalam ze zrobie mu taki ciemno czerwony na drutach jak tu: Twórcze wytwory: Miętowy kocyk wózkowy i bedzie ok
ja mam kompletnego fiola na punkcie kolorow jak rysica
co jest w sumie utrapieniem...
no i najwyzsza pora zebys poszalala zakupowo, wiosna idzie trzeba sie odswiezyc!
Iwon ufff cale szczescie ze wybaczasz

A co do spania to moj identycznie jak twoj - pajac ze stopkami i na to kolderka z ikea, i ma w pokoju 19-20 stopni w nocy. dla niego w sam raz, w spiworze juz nie ulezy tak sie wierci ze nogi mu sie placza
Niespodzianka mnie z tym kolorem w sama pore olsnilo jak juz mialam klikac KUP.... co prawda mi kocyk nie pasuje bo mamy niebiesko brazowy, no ale juz pomyslalam ze zrobie mu taki ciemno czerwony na drutach jak tu: Twórcze wytwory: Miętowy kocyk wózkowy i bedzie ok
co jest w sumie utrapieniem...no i najwyzsza pora zebys poszalala zakupowo, wiosna idzie trzeba sie odswiezyc!
Iwon ufff cale szczescie ze wybaczasz

ja jestem zmarzluch i moze po prostu go przegrzewam...mi tam zawsze zimno jest...
Moge liczyc na smsa od taty, a moj pewnie i tak zapomni
pozostaje pogodzic sie z faktem, ze to charakterek i ekscytacja dziennymi podbojami...