no proszę zlitowały się czerwcówki i prawie nic nie naskrobały od mojego ostatniego posta
alijenka spóźnione sto lat dla twojej małej!!!!
iwon ja też wczoraj zrobiłam swój pierwszy skalpel, wytrwałam do końca, ale parę ćwiczeń nie skończyłam

dla mnie najgorsze jest ta seria na brzuszki, ale przez kręgosłup i takie dociąganie szyi za długo powoduje u mnie mdłości (tak samo jak odginanie głowy do tyłu

)
a ty na jakiejś diecie jesteś?
i gratuluję przespanej nocki i trzymam kciuki za bezproblemowe odstawienie UU - pamiętam jak przezywałaś, że musisz Julka dokarmiać MM i że pewnie długo nie pokarmisz;-)
sicil jak ci się chce prasować w takich godzinach?????/

jak mój S takie numery wywijał to leżałam na kanapie albo obok niego na podłodze i jednym okiem spałam
Niespodzianka pewnie cię to nie pocieszy, ale my wszystkie mamy w domu po jednym dodatkowym dziecku
toż mówie ze terminator. I jeszcze brak jakiejkolwiek zadyszki podczas mówienia. Mnie tak wkurwia ze az mi się ćwiczyc nie chce

Dziewczyny kiedy sie umawiamy na drinkowanie na forum ? ;-)
ten weekend może być
kasiekm witaj!!!
w temacie niekapków to my najpierw mieliśmy taki
Pierwszy Kubek Niekapek z uchwytami 6m+ | Tommee Tippee ale młody nie wiedział jak z niego pić, mimo, że nawet wyciągnęłam silikonową uszczelkę i zrobił się kapek

potem zmieniłam po prostu ustnik na smoczek, ale jak tylko dałam młodemu butelkę do ręki to nią rzucał :/
teraz pije z tego
Tommee Tippee PIERWSZY KUBEK 4m+ kolorki NEW (3067119142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale musimy mu trzymać kubeczek, czasami dostaje bez ustnika, bo chcę go powoli uczyć pić ze zwykłego kubka
poza tym u nas jest problem ogólnie problem z piciem, bo młody bardzo mało pije

coś mu się pozmieniało jakies 2 miechy temu i teraz nie chce wody, musi być coś smakowego, więc mu rozcieńczam herbatkę z Hippa, tą z butelki