reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Zaza o ludzie! A powiedz, jak się czujesz? Mam nadzieję, że jest teraz ktoś z Tobą, zanim emocje całkiem opadną... Pewnie musiało Ci całe życie przelecieć przed oczami w tym strasznym momencie...

;-)

reklama
dziewczyny tu się nie ma co śmiać, bo mnie się na prawdę słabo zrobiło;-) iwon szefa trzyma mnie za rękę i pociesza;-)
a tak serio to ostatnio zablokowali nam facebooka. wczesniej był tylko po wykorzystaniu czasu, a teraz wcale się nie da wejść... znaczy się ja wchodzę, bo znalazłam sposób jak obejśc system :-D wchpodzę na inną stronę, która wymaga zużycia czasu i szybko zmieniam na fb:-D już koleżankom sprzedałam:-D

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych roczniakow. Cmok. Cmok :-)

Aylin wspolczuje choroby/ zebow. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie.

Kasienka oby Twojemu mezowi tez szybko przeszlo.

Polaa Kubusiowi rowniez zdrowka. Alez ta zmiana klimatu na dzieci wplywa. Nie pamietam kto byl jeszcze zachorobowany ( Andzia, nie Twoje chlopaki?), ale zycze zdrowia.

Iwon dzieki, ze pytasz - nastroj lepszy. Slonce wyszlo, piekna pogoda czlowiekowi razniej na duchu. No i malz troche sie poprawil. Na razie male kroczki, ale zawsze cos - kanapeczki Tomciowi daje ;) Raz nawet pol (
:eek::eek:) sloiczka z owocami, po czym oddal mi i powiedzial, ze jak na pierwszy raz wystarczy :confused2:

Zaza usmialam sie :D

Roczek minal nam w miare spokojnie. Bylo 7 osob + trojka dzieci. Zrobilismy grilla, kazdy sie najadl, a pozniej spalil biegajac za dzieciakami. Moj ancymonek robil najwieksza awanture jak mu sie nie pozwalalo na cos. Nie wiem czy wasze tez tak maja, ale normalnie wpada w histerie. Wrzeszczy, piszczy, probuje sie wyrwac - czy to kolejny skok/kryzys jednoroczniaka??? Tomcio dostal samochodzik do odpychania (na razie siada, podnosi nogi do gory i czeka az go ktos bedzie pchal - najlepiej szybko), kierownice chicco (bardzo zainteresowany), dwie pary butkow nike (na szczescie sporo za duze, bo sa troche za sztywne na teraz jak na moj gust) i gazete z golymi cyckami (kuzyn L stwierdzil, ze skoro juz skonczyl rok to moze popatrzec
:sorry:). Z rzeczy do wybrania - najpierw chwycil pieniazek podsuniety przez kolege (stwierdzilismy, ze sie nie liczy), za drugim razem ksiazeczke. Bedzie bogaty albo madry ;) Albo i to, i to.

NIe wiem co to ale w dniu dzisiejszym odnotowałam juz 7 kupe.... kurna wcale nie biegunkowe. I nie wiem co robic? iśc do pediatry??? W zęby nie da sobie zaglądnąć....

zaza - hehe i zawał gotowy :) przez bb :) mi na szczeście tylko nki zablokowali. Facebooka nie, poczte zablokowali, potem ktoś cos musiał zrobić i odblokował i na szczęście zablokowac zapomniał :)

hmmm leje na dworze, a wy zamiast się kisić przed kompem, to co robicie? gdzie jesteście? ;-)

Niespodzianka super, że roczek się udał!!! tez mi się imprezowa grillowa marzyła, ale musiałabym chyba świniaka na ruszcie upiec dla tych 20 osób ;)
p.s. cieszę się z postępów małża ;)

aylin a śluzowate są te kupki? bo jak nie to bym poczekała, jesli nie ma gorączki i zachowuje się normalnie... a jak apetyt?

Wszystkiego Najlepszego dla Roczniakow :-):tak:

Dzieki Dziewczyny,
Niespodzianka to Wojtek chory, Kuba to twardy zawodnik :-D Daje rade, pogoda beznadziejna a mąż dzisiaj dzwonił i u nas w Anglii ciepelko a ja przylecialam sie do Polski opalac, zła jestem jak nie wiem. Mam tylko nadzieje, ze w następna niedziele jak mamy chrzciny i roczek bedzie ciepło i słońce, o to sie modlę :-D Mąż juz w sobotę bedzie u nas a w niedziele jedziemy do Jego rodziny.

reklama
Dobry wieczór :sorry::-)

Dolecieliśmy cali i zdrowi lot nie najgorszy aczkolwiek Aurelka troszkę płakała ze zmęczenia ale w końcu zasnęła :tak: W PL jesteśmy od niedzieli pogoda całkiem, całkiem :-) Szykujemy się na roczek i odwiedzamy rodzinkę. Aura wszystkich oczarowuje śpi i je ładnie więc mamusia zadowolona :tak: Druga górna jedynka w natarciu :tak:

A TERAZ SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA ROCZNIAKÓW OD AURELKI I CIOCI

13407708-dziecko-jedzac-tort-urodzinowy.jpg

P.S Postaram się nadrobić ;-)

Załączniki

• 13407708-dziecko-jedzac-tort-urodzinowy.jpg
    13407708-dziecko-jedzac-tort-urodzinowy.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 33
Do góry