Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A jak nic ją nie uwiera to nocki ładnie przespane.
Co najmniej od początku miesiąca. Jedna już się chyba przebiła.Można. Ja tak mam - potwierdzone testami. Niestety...Mloda czy mozna miec uczulenie na koty, a na psy nie? Pytam bos obyta z kotami, ale oczywiscie jesli ktos znac odp to pliiis.
Ja daję tylko jedn danie. Je albo to co my, albo "zupkę" (ugotowaną wcześniej). Je ile zje ;-)a co z obiadkami baby??? ile zjadają awsze dzieiciaki???
Tzn? Ja mam 160 cm a M 196 ;-)Ja ze swoim K śmiesznie wyglądam bo on jest wysoki a ja bardzo niska, taki kurdupelek ze mnie![]()
jako ze nasze dzieciaczki dopiero co skoczyly roczek i tak z sentymentem wspominalysmy czas kiedy przyszly na swiat, maz mi pokazal jaki tort powinnam dostac z okazji narodzin corci- z komentarzem- "tak to wlasnie wyglada"![]()
Zobacz załącznik 572549

Gratki!EDIT: aaaaaaaaaaa zapomnialabym Aurelka dzis pierwsze kroki samodzielne mialamamcia ja stawiala w polowie drogi do kanapy i ta ze swiadomoscia ze sie zaraz zlapie biegiem szla
cwaniara jedna!!!
![]()

Od jutra Antek ma koleżankę, a ja małą do opieki od 7:45mam nadzieję, ze dam sobię radę i jak najszybciej muszę sprawić sobie podwójny wózek.
Powiem Wam, ze jedna dziewczyna podejrzewała, ze coś z dzieckiem nie tak po wizycie u tej niani i wsadziła dyktafon do torby dziecka co dziś tam usłyszałam to głowa bolinp: "zamknij się, bo wypierd... cię przez okno, kurwy itp" włos na głowie stawał dęba:-
-(jutro ta niania dostanie dyscyplinarkę, a miałam 3dzieci pod opieką.

na szczęście niebudzi się za każdym razem co smoczek wypadnie?
zwykle budził się tylko raz, ale teraz przez te zębiska to częściej, no i smoczek zło konieczne wtedy:-(josie czy ty aby na pewno jakiegoś wyjazdu we wrześniu 2011 do Italii nie mialaś? ;-)A
ksiaze zjadl pulpety w sosie pomidorowym dzis, ale oczywiscie nie chcial nawet tknac dopoki nie dorzucilam makaronu![]()
dzieć zrobił mi pranie w swoim baseniena kupce miałam ułożone, wyprane i wysuszone ciuchy, a ta pod moją nieobecność wrzuciła wszystko do basenu i potem dumna rozwieszała po krzesłach, piaskownicy itp. grrrry

Padam na pyszczek :-( jest tak goraco ze sie roztapiamale nie to zebym narzekala
![]()
Nie dziwie sie mlodej bo dzis spala tylko 30min i malo co zjadla a teraz po kapieli padla jak mucha
Aura dostala dzis szczepionke i dzielnie ja zniosla obeszlo sie bez lez :-)
Mamci udalo sie umozyc kare za przekroczenie limitu na koncie wiec jeste happy ;-)
Wybaczcie ale glowa peka i @ meczy wnetrznosci
EDIT: aaaaaaaaaaa zapomnialabym Aurelka dzis pierwsze kroki samodzielne miala :-)mamcia ja stawiala w polowie drogi do kanapy i ta ze swiadomoscia ze sie zaraz zlapie biegiem szla
cwaniara jedna!!!
![]()
ja jestemWitam w piwkiem w ręku! ;-)
Alijenka - jesteś?![]()
ale piwko już wypite
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakps czy Wasze dzieci też piją wodę z wanny/basenu/jeziora/fontanny?![]()

i postraszona Tobą 

Wybaw sie za wszystkie czasy ;-) Gratulacje dla Aurelki.
On w ogóle nurkuje
A przy okazji napić sie trzeba
A jaka mądra, wie, ze rozwiesic trzeba jak mokre 

. dziś napełniała wiaderko w basenie i z niego żłopała jak koń!
kupuj wózek